Galaxy Note10 Lite & Galaxy S10 Lite - Görüşleriniz

thelordof

80+
Reaksiyon skoru
264
Note10 Lite ve S10 Lite kullanan var mı? Görüşlerini bildirirse sevinirim. 4500 Tl ye Note10 Lite bana mantıklı geliyor. Kalemli olması, 4500 mah batarya, 8 gb ram , 128 gb hafıza, Ois li dual pixel li kamera ve genel özellikleri yeterli geldi. Sizce?

Note10 Lite ve S10 Lite kullanan var mı? Görüşlerini bildirirse sevinirim. 4500 Tl ye Note10 Lite bana mantıklı geliyor. Kalemli olması, 4500 mah batarya, 8 gb ram , 128 gb hafıza, Ois li dual pixel li kamera ve genel özellikleri yeterli geldi. Sizce?
Note serilerini daha çok seviyorum. kalemi bazı durumlarda" iyi ki note aldım" dedirtebiliyor . Ama diyorsan büyük sevmem s10lite al

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

One Plus 7 Pro modeline de bakabilirsin.Ama Note 10 Lite daha iyidir bu iki seçenek arasında.

Note serilerini daha çok seviyorum. kalemi bazı durumlarda" iyi ki note aldım" dedirtebiliyor . Ama diyorsan büyük sevmem s10lite al

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Note serisini seviyorum. Kalem ara ara büyük kolaylık sağlayan bir şey bana göre.

Kullanım tarzına göre değişir bana soracak olursan Snapdragon 855 kullanmasından dolayı S10 Lite

Geri