Neler Yeni

Galaxy S21 Fe Gen2 vs Nothing Phone 1 vs Galaxy A36

a36 çok yeni bir telefon güzel olur. nothing 4 yıllık oldu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a36
a55 hakkında yorumum yok.
1743806951302.png

Nothing'de, Samsung'da olduğu gibi navigasyon tuşlarını gizleyebilir miyim?

iPhone XS Kullanıcısıydım yağmur altında telefonla konuşurken anakart kısa devre arızası verdi, yaklaşık 1.5 haftadır telefonsuzum. Çok bir bütçem yok kenarda az bir birikmişim vardı bu iki telefondan birini beğendim. Daha önce Galaxy S22 kullandım suya bile girdim hiçbir şey olmadı, iPhone ne dayanıksız cihazmış..
A36 iyidir kendimde A55 kullaniyorum ama A36 tavsiye ederim kamera disinda daha iyi bir cihaz 6 yil guncelleme alacakmis gayet iyi nothingin guncellemesi bitti zaten s21 fe de bitti bitecek ayrica batarya sorunlu cihaz A36 iyidir

Alıntıyı görüntüle

evet gizleniyor.

yanlış anlamışım soruyu. navigasyon tuşları değil navigasyon barı siliniyor. o çizgi olan.
Keşke Navgiasyon Tuşları gizlenebilse, Samsung'un o özelliğini çok seviyorum

A36 iyidir kendimde A55 kullaniyorum ama A36 tavsiye ederim kamera disinda daha iyi bir cihaz 6 yil guncelleme alacakmis gayet iyi nothingin guncellemesi bitti zaten s21 fe de bitti bitecek ayrica batarya sorunlu cihaz A36 iyidir
Satarken hangisinde minimum zararla satarım aldığım fiyattan diye düşünüyorum bir de kamera olarak Nothing çok övülüyor nedendir bilmem

iPhone XS Kullanıcısıydım yağmur altında telefonla konuşurken anakart kısa devre arızası verdi, yaklaşık 1.5 haftadır telefonsuzum. Çok bir bütçem yok kenarda az bir birikmişim vardı bu iki telefondan birini beğendim. Daha önce Galaxy S22 kullandım suya bile girdim hiçbir şey olmadı, iPhone ne dayanıksız cihazmış..
Samsung al nothing falan boş

İleride örnek 1 yıl sonra satıp model yükseltirken en az zararla hangisini kapatırım diye düşünüyorum
samsung daha yeni model. nothing e çok fazla ön yargı var. en az zararla satmayı düşünüyorsanız kesinlikle samsung.

S21 FE 2. nesil

Keşke Navgiasyon Tuşları gizlenebilse, Samsung'un o özelliğini çok seviyorum

Satarken hangisinde minimum zararla satarım aldığım fiyattan diye düşünüyorum bir de kamera olarak Nothing çok övülüyor nedendir bilmem
Onu bilmem ama A36 iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,428
Üyeler
173,377
Son üye
regalo
Geri