S7 FE'den bahsediyorum https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...Mm6IcB18whUdK2bKCqhoCSH8QAvD_BwE&gclsrc=aw.dsTab S7'de 4/64 yok. Senin bahsettiğin cihaz Tab S7 FE olmasın? S7 FE'yi diyorsan kesinlikle iPad 9. S7 FE'yi deneyimleme şansım oldu ve o cihazın arayüz performansı bile kötü.
En başta performans farkı. S7 FE arayüzde bile takılma yapıyordu. Uzun kullanımda da iPad 9 çok daha performanslı olacak ve ömrü daha uzun. Not tutma ve kalem deneyimi olarakda iPad 9 önde. S7 FE alarak paranı çöpe atarsın. Tek artısı tasarımı.S7 FE'den bahsediyorum https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...Mm6IcB18whUdK2bKCqhoCSH8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
iPad 9'un S7 FE'den ne gibi artıları var söyleyebilir misiniz daha belirleyici bilgiler öğrenmek iyi olur
Dikkat etmem gereken başka bilgiler var mıdır? iPad 9 fiyatına değer mi ona göre son kararımı vereceğimEn başta performans farkı. S7 FE arayüzde bile takılma yapıyordu. Uzun kullanımda da iPad 9 çok daha performanslı olacak ve ömrü daha uzun. Not tutma ve kalem deneyimi olarakda iPad 9 önde. S7 FE alarak paranı çöpe atarsın. Tek artısı tasarımı.
İpad 9 aldım 2 ay önce sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsinDikkat etmem gereken başka bilgiler var mıdır? iPad 9 fiyatına değer mi ona göre son kararımı vereceğim
Sormak istediğim bir şey yok aslında ama 3gb ram yeterli mi ve 64gb hafızanın ne kadarını ipados kullanıyor geriye ne kadar kalıyor saf halde?İpad 9 aldım 2 ay önce sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
ipad de bulunan goodnotes ve procreate için tercih ettim ben, 3gb ram yeterli bence, ppsspp kurup god of war falan da oynadım sıkıntı çıkarmadı da sonra bendne kaynaklı bir sorun oldu herhalde açamıyorum ppsspp yi, ipados 8.5gb yer kulalnıyor sistemde 3 gb yer kullanıyor.Sormak istediğim bir şey yok aslında ama 3gb ram yeterli mi ve 64gb hafızanın ne kadarını ipados kullanıyor geriye ne kadar kalıyor saf halde?
bir de s7 fe yerine ipad 9 tercih etmemi öneriyor musunuz?
ipados sürümü olarak ne durumda şu anda? üründeki herhangi bir parça donanım özellik eksiklik hissettiriyor mu?ipad de bulunan goodnotes ve procreate için tercih ettim ben, 3gb ram yeterli bence, ppsspp kurup god of war falan da oynadım sıkıntı çıkarmadı da sonra bendne kaynaklı bir sorun oldu herhalde açamıyorum ppsspp yi, ipados 8.5gb yer kulalnıyor sistemde 3 gb yer kullanıyor.
ben de not uygulamaları bütün sosyal medya uygulamaları dizi platformları vb. çoğu yüklü ve 25gb alan kullanıyorum
ekran 16 9 olsa diyorum bazen onun dışında eksisini hatırlamıyorumipados sürümü olarak ne durumda şu anda? üründeki herhangi bir parça donanım özellik eksiklik hissettiriyor mu?
tablet demek, ipad demek. s7fe, donanım anlamında çok kötü bir cihaz. ekranı da kötü. geniş ekran cezbedici olsa da ekran kötü olduğu için zevk vermez.Dikkat etmem gereken başka bilgiler var mıdır? iPad 9 fiyatına değer mi ona göre son kararımı vereceğim
Hocam bayadır bu tableti kullanıyorsun oyun performansı nasıl ve alınır mı? Ayrıca okul için slayt yapmam gerekiyor ipadden slayt yapılabilir mi?İpad 9 aldım 2 ay önce sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin