- Konu Sahibi Konu Sahibi
Huaweileri kullanan 2 arkadaşım var hissiyatları idare eder ama 2 tane sorun yaşadı bir tanesi durup dururken ekran gitmesi bir tanesi de bazenleri adım saymaması yenilerini bilmem ama gt2 de birden kapanma fit 2 de de adım saymama problemi vardı eğer onlardan bir tanesini alıcaksanız bi gözden geçirmenizi tavsiye ederim dediklerimi ve bunu da başında söylemem gerekiyordu unutmuşum 40 mm sini almayın eğer Samsung watch 6 alacaksanız o kadar küçük bir saat ki parmaklarınız sor sığıyor 44 mm almanızı tavsiye ederim Teknosa da şu anda 5650 lira ben bile 6.500 almıştım Samsung dan çok gereksiz bir şey yapmışım ama bir an önce hangi bir saat almalısınız çünkü malum türkiye fiyatlar maksimum 5-6 gün sabit duruyorHocam ben hala karar veremedim uygulama yükleyerek özellikleri kullanma fikri pek kafama yatmıyor. Huawei modellerini de ovenler az değil o da ayrıca kafamı karıştıran bir konu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de watch 2 pro çıkmış xaominin güzel gözüküyor açıkşası ama sadece güzel mi gözüküyor yoksa gerçekten güzel mi bilmiyorum ona da bi gözden geçirin derim benHangisini aldınız?