Arkadaşlar merhaba bende Galaxy Watch 6 var poco X6 pro kullanıyorum bazı özellikleri kullanamadığım için sinir oluyorum bu 2 saat arasından hangisi daha iyidir aradaki farklar nelerdir hangisi alınmalı?
Hangisini aldınız?Arkadaşlar merhaba bende Galaxy Watch 6 var poco X6 pro kullanıyorum bazı özellikleri kullanamadığım için sinir oluyorum bu 2 saat arasından hangisi daha iyidir aradaki farklar nelerdir hangisi alınmalı?
Samsungu aldım hocam çok memnunumHangisini aldınız?
Xiaomi cihaz kullanıyorum o yüzden onu tercih edecektim aslında. Samsung alırsam uy sorunu olur mu veya Xiaomi olursa bir avantajı?samsung daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kalite olarak
Samsungu al
Hocam şimdi şöyle Samsung genel olarak çok daha kaliteli bunda yalan yok ama telefonunu Samsung olmadığı için 2 tane özellikten mahrum kalıyorsunuz tansiyon ölçme ve EKG mi neyse işte o ama bunları saat ve telefona akp yükleyip kullanabiliyorsunuz o yüzden çok bir sıkıntı olmuyor ben derim ki Samsung alın keyfinize bakın he dersiniz ki ben uğraşmak istemiyorum tabi ki tercih sizinXiaomi cihaz kullanıyorum o yüzden onu tercih edecektim aslında. Samsung alırsam uy sorunu olur mu veya Xiaomi olursa bir avantajı?
Çok bilgilendirici oldu hocam sağolunHocam şimdi şöyle Samsung genel olarak çok daha kaliteli bunda yalan yok ama telefonunu Samsung olmadığı için 2 tane özellikten mahrum kalıyorsunuz tansiyon ölçme ve EKG mi neyse işte o ama bunları saat ve telefona akp yükleyip kullanabiliyorsunuz o yüzden çok bir sıkıntı olmuyor ben derim ki Samsung alın keyfinize bakın he dersiniz ki ben uğraşmak istemiyorum tabi ki tercih sizin
Şey şaka anlamında mı yoksa gerçekten mi ben bunun ayrımını yapamıyorum kusura bakmayın öyle ise bir daha anlatacağımÇok bilgilendirici oldu hocam sağolun
Estağfurullah tabii ki ciddiyim. Peki watch 6 ile watch 7 arasındaki fiyat farkına değer mi sizce eğer deneyimlediysenizŞey şaka anlamında mı yoksa gerçekten mi ben bunun ayrımını yapamıyorum kusura bakmayın öyle ise bir daha anlatacağım
Sağolun hocam , biraz araştırdım ve şu anda güncel olarak 7 de olan özellikler 6 ya güncelleme ile gelicek ben olsam almazdımEstağfurullah tabii ki ciddiyim. Peki watch 6 ile watch 7 arasındaki fiyat farkına değer mi sizce eğer deneyimlediyseniz
TeşekkürlerSağolun hocam , biraz araştırdım ve şu anda güncel olarak 7 de olan özellikler 6 ya güncelleme ile gelicek ben olsam almazdım
Rica ederimTeşekkürler
Hocam ben hala karar veremedim uygulama yükleyerek özellikleri kullanma fikri pek kafama yatmıyor. Huawei modellerini de ovenler az değil o da ayrıca kafamı karıştıran bir konuRica ederim