Öneri Galaxy Watch 7 (44mm) alınır mı??

Saati telefon isleviyle kullanacaksan al yoksa gereksiz watch 7 instagrama youtubea falan girebiliyor

Alirsan geceleri kapat, ekran kapali ama acik kalirsa su gibi şarj iciyor
Yani hocam zaten her akşam cıkarıcam zaten ben uyurken takamıyorum

Cihazım poco x7 pro saat ten beklentilerimi arama geldiği zaman veya mesaj cebimden çıkarmadan bakabilmek
Bu bütçeye başka öneriniz varmıdır?
watch 6 classic ve watch 4 classic kullanıyorum
ikisinde de whatsapp kendinden yüklü
direk telefonla entegre oluyor
biri xiaomi telefona diğeri honor telefona bağlı
diyebileceğim tek sıkıntı 6-8 ayda bir telefon bağlantısı kesilebiliyor
Bi restart atmak gerekiyor

Samsung saatler Samsung telefonlarda çalışır.
Bu mesajımı rapor eden arkadaş veya arkadaşlar kimse , aygıtın cihaza bluetooth aracılığıyla bağlanıp temel bildirimleri vermesi çalıştığı anlamına gelmez. Ben zaten Samsung ekosistemini kullanıyorum kardeşimde ise Xiaomi var bağlayıp denedik. Doğru düzgün verimli çalışmıyor. Sırf bağlanması ve kurulum yapılması çalıştığı anlamına gelmiyor.

Güncelleme,

En basiti Galaxy Wearable'daki yorumlar. Bazı servislerin de kısıtlandığı belirtilmiş.

Ekler

• 1000035951.webp
    1000035951.webp
    108.5 KB · Hit: 18
  • 1000035955.webp
    1000035955.webp
    112.4 KB · Hit: 17
  • 1000035957.webp
    1000035957.webp
    147.8 KB · Hit: 18
Güncelleme,

En basiti Galaxy Wearable'daki yorumlar. Bazı servislerin de kısıtlandığı belirtilmiş.
Hocam tabii ki haklısınız ama samsung harici bir saat bi Huawei var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galaxy buds fe kullanıyorum hani yazilimdan bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar mi cihazimda

Hocam tabii ki haklısınız ama samsung harici bir saat bi Huawei var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galaxy buds fe kullanıyorum hani yazilimdan bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar mi cihazimda
Kulaklığın çok bi entegrasyonu yok, Buds 3 pro kullansaydınız mesela özelliklerin hepsini kullanamazdınız. Bir cihazın tüm özelliklerini kullanamayacaksanız bı manası yoktur. Saate hava durumu bile sıkıntı çıkartıyor çünkü otomatik olarak Samsung'un yerleşik uygulamasına yönlendiriyor:)

Samsung'un Tizen OSlu saatleri Apple'a kadar tüm cihazlara uyumluydu. Daha sonra Samsung birden Samsung harci diğer markalara desteğini kesti ve play store'dan Samsung harici cihazlar indiremiyordu bile. Şuan ki hali gevşetilmiş hali.

Kulaklığın çok bi entegrasyonu yok, Buds 3 pro kullansaydınız mesela özelliklerin hepsini kullanamazdınız. Bir cihazın tüm özelliklerini kullanamayacaksanız bı manası yoktur. Saate hava durumu bile sıkıntı çıkartıyor çünkü otomatik olarak Samsung'un yerleşik uygulamasına yönlendiriyor:)

Samsung'un Tizen OSlu saatleri Apple'a kadar tüm cihazlara uyumluydu. Daha sonra Samsung birden Samsung harci diğer markalara desteğini kesti ve play store'dan Samsung harici cihazlar indiremiyordu bile. Şuan ki hali gevşetilmiş hali.
Dediğiniz gibi tam uyumlu çalışmaz ama samsung bu hali ile birçok saat ten daha iyi çalışacağına eminim piyasadaki her markayı hemen hemen arastirdim yorumlarına baktim her saatin bi yerden patlak veriyor maalesef

Geri