telefonunu değişmeyi düşünmüyosan xiaomi saatlere bakCihazım poco x7 pro saat ten beklentilerimi arama geldiği zaman veya mesaj cebimden çıkarmadan bakabilmek
Bu bütçeye başka öneriniz varmıdır?
Cihazım poco x7 pro saat ten beklentilerimi arama geldiği zaman veya mesaj cebimden çıkarmadan bakabilmek
saat kullanıyorum. ekranı kaliteli, play storedan uygulama indirebiliyorsun. eski telefonum xiaomiydi ve tam uyumluluk göstermiyor. saat çok kaliteli ama telefonun markası neyse saati de o markadan al
Xiaomi Watch S4 var fakat hiç bilmedigim saattelefonun neyse onun markasına ait saat bak
O hergün şarja takma sıkıntı hocam huawei poco ile uyumlu çalışır mı hangi modelini önreirsinizHuawei gt3 pro kullanıyorum, mesajları okuyabiliyorum (yazma yok, sadece hazır eklediğin cevapları veya emojileri kullanabiliyorsun), gelen aramaları görüp telefonla konuşabiliyorum, müziği değiştirip sesi falan ayarlayabiliyorum vs. Şarjı ortalama bir hafta gidiyor, ekg nabız gibi şeyler zaten var. Sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Samsung da iyidir ama her gün şarja takma olayı can sıkıcı.
Huawei fit 3 kullanıyorum arama konuşma saatten yapılabiliyor ses karşıya kaliteli gidiyor sende karşıdakini net anlıyorsun şarjı 10 gün belki daha fazla dayanıyor ama genellikle sadece saate baktığım için olabilir bu şarj süresi.Cihazım poco x7 pro saat ten beklentilerimi arama geldiği zaman veya mesaj cebimden çıkarmadan bakabilmek
Huawei fit 3 kullanıyorum arama konuşma saatten yapılabiliyor ses karşıya kaliteli gidiyor sende karşıdakini net anlıyorsun şarjı 10 gün belki daha fazla dayanıyor ama genellikle sadece saate baktığım için olabilir bu şarj süresi.
Hocam gt5 düşünüyorum eğer şarjı 1 hafta gidiyorsa hemen hemen konusma yapabiliyorsam alıcam, bunun kendi hoparlör oluyor değilmiHuawei gt3 pro kullanıyorum, mesajları okuyabiliyorum (yazma yok, sadece hazır eklediğin cevapları veya emojileri kullanabiliyorsun), gelen aramaları görüp telefonla konuşabiliyorum, müziği değiştirip sesi falan ayarlayabiliyorum vs. Şarjı ortalama bir hafta gidiyor, ekg nabız gibi şeyler zaten var. Sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Samsung da iyidir ama her gün şarja takma olayı can sıkıcı.
Evet oluyor, direkt saatten konuşabiliyorsun arayanla. İstersen müzik indir saatten dinle. Şarjı sana bağlı, ben sürekli sağlık ölçümlerini kapatıp aod kullanıyorum 1 hafta falan gidiyor, onu da kullanmasam 10 gün gider rahat. Aod + sağlık sensörleri yapsam 5 gün gidebilir mesela. Her türlü diğer alternatiflere göre başarılı şarj süresi.Hocam gt5 düşünüyorum eğer şarjı 1 hafta gidiyorsa hemen hemen konusma yapabiliyorsam alıcam, bunun kendi hoparlör oluyor değilmi
Uyumluluk konusunda sorun yaşayacağını sanmam ama ufak bi araştır yineO hergün şarja takma sıkıntı hocam huawei poco ile uyumlu çalışır mı hangi modelini önreirsiniz
Saati telefon isleviyle kullanacaksan al yoksa gereksiz watch 7 instagrama youtubea falan girebiliyorCihazım poco x7 pro saat ten beklentilerimi arama geldiği zaman veya mesaj cebimden çıkarmadan bakabilmek