Neler Yeni

Öneri Galaxy Watch İle Xi̇omi̇ Uyumlu Çalişir Mi

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bütçe
4500
Galaxy watch 5 almayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var kullandığım telefon xiomi olduğu için herhangi bir problem çıkar mı uyum problemi yaşar mıyım ve saat almaya değer mi siz bu bütçede hangi saati alırsınız

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Bende watch4 var sıkıntı yaşamassın sadece ekg ve tansiyon özelliğini kullanman için samsung telefon lzm birde uzaktan kamera kontrolü için aynı şey geçerli birde 5e okadar para vermektense 4 almak daha mantıklı bence arada ciddi fiyat farkı var

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende watch4 var sıkıntı yaşamassın sadece ekg ve tansiyon özelliğini kullanman için samsung telefon lzm birde uzaktan kamera kontrolü için aynı şey geçerli birde 5e okadar para vermektense 4 almak daha mantıklı bence arada ciddi fiyat farkı var
indirrime girince 800tl gibi bir fark oluyor yeni nesil olması için verilir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ALP TURAN
Galaxy watch 5 almayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var kullandığım telefon xiomi olduğu için herhangi bir problem çıkar mı uyum problemi yaşar mıyım ve saat almaya değer mi siz bu bütçede hangi saati alırsınız
watch 4 kullanıyorum tel de xıoamı redmi note 8 uyumlu çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok gayet güzel

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm

rıza baba

80+ Bronze
Watch 5 alınmaz watch 4 ten farkı yok nerdeyse. Ben bi hevesle watch 4 44mm almıştım 6ay sonra sıkıldım geri sattım aldığım paraya. Çok lazım bir cihaz olmadığını anladım şuan klasik saat takıyorum.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Watch 5 alınmaz watch 4 ten farkı yok nerdeyse. Ben bi hevesle watch 4 44mm almıştım 6ay sonra sıkıldım geri sattım aldığım paraya. Çok lazım bir cihaz olmadığını anladım şuan klasik saat takıyorum.
Güncel olsun diye düşündüm

rıza baba

80+ Bronze

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,332
İsim
Oğuz Oğuz
watch 4 ile pixel 6 pro sorunsuz çalışıyor.

Top Bottom