Neler Yeni

Gam garaj hakkında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Muhammet bodur
Aquarius 5AN pc sini aldim sali saat 17.00 gibi siparis verdim persembe saat 11 de elimdeydi cok hızlı bir kargolama olmuş sistem geldi ö gün win 10 kurdum driver leri kurdum ama sistemde oyunda fps drop ve robotik sesler geliyordu ogun aksam oldugu icin konusamadim musteri hizmetleriyle diğer gun canli destege yazdığımda bana teknik destek numarasi verdiler aramami ulasamassam wp drn yazmami onlarin geri donulecegini solediler saat 10 gibi yazdim wp den yarim saat icinde geri donus yaptılar sistem driverlarini kurarken driver booster veya driver pack kullanip kullanmadığimi sordular driver booster kullandığımı söyledim sisteme tekrar win 10 kurmami ama kesinlikle driver booster veya driver pack kullanmamamı solediler kurdum win 10 ekran karti driverlerini nvidia sitesinden yukledim anakartin driverini ise bulamadigim chipset driver bulamadigimi soledim anlatan arkadas hemen kendisi bir video cekip bana gonderdi bu sekilde burdan yükleyebilirsiniz dedi dediğini yaptim vuma gununden bu yana sistemle alakali hicbir sorunum yok ayrica ekran kartina besleme kablosu varmis onu takip takmamam hakkindaada arayip sormustum hemen yardimci olmuslardi yani gamegarajdan pc alicak arkadaslara kesinlikle güvenilir olduğunu sıkıntı yasayan musterilerine hemen destek olup sorunu cozmeye yardimci olduklarını soylemek istedim gamegarajdan gönül rahatligiyla alışveriş yapabilirsiniz iyi günler 😂

Calibery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir Yılmaz
Aquarius 5AN PC sini aldim sali saat 17.00 gibi siparis verdim persembe saat 11 de elimdeydi cok hızlı bir kargolama olmuş sistem geldi ö gün win 10 kurdum driver leri kurdum ama sistemde oyunda fps drop ve robotik sesler geliyordu ogun aksam oldugu icin konusamadim musteri hizmetleriyle diğer gun canli destege yazdığımda bana teknik destek numarasi verdiler aramami ulasamassam wp drn yazmami onlarin geri donulecegini solediler saat 10 gibi yazdim wp den yarim saat icinde geri donus yaptılar sistem driverlarini kurarken driver booster veya driver pack kullanip kullanmadığimi sordular driver booster kullandığımı söyledim sisteme tekrar win 10 kurmami ama kesinlikle driver booster veya driver pack kullanmamamı solediler kurdum win 10 ekran karti driverlerini Nvidia sitesinden yukledim anakartin driverini ise bulamadigim chipset driver bulamadigimi soledim anlatan arkadas hemen kendisi bir video cekip bana gonderdi bu sekilde burdan yükleyebilirsiniz dedi dediğini yaptim vuma gununden bu yana sistemle alakali hicbir sorunum yok ayrica ekran kartina besleme kablosu varmis onu takip takmamam hakkindaada arayip sormustum hemen yardimci olmuslardi yani gamegarajdan PC alicak arkadaslara kesinlikle güvenilir olduğunu sıkıntı yasayan musterilerine hemen destek olup sorunu cozmeye yardimci olduklarını soylemek istedim gamegarajdan gönül rahatligiyla alışveriş yapabilirsiniz iyi günler 😂
Ahh be kardeşim emin değilim ava galiba Abdullah abi bir videosunda driver booster kullanmayın demişti neyse geçmiş olsun

kubi07

80+
Hayırlı olsun.
Bende alacaktım 5an ama cumartesi sistem çıkacak dediler diye onu bekliyorum.
İkisinden birisini alacağım umarım ikisini birden kaçırmam :d

Top Bottom