Çözüldü✓ GamaKay MK61/ Dierya DK61E

Reaksiyon skoru
15
arkadaşlar MK61 in bir kaç tane fiyatlandırma var

banggood 1,798.11TL
aliexpress 1.326,83TL
eğer aliexpressteki ile bir farkı yok ise onu alacağım fakat farkı far ise DK61E tercih edeceğim bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

DK61E

mk61 0 satabilirim banggod fiyatının 100 tl altına 0 bugun geldi 10 dakka denedim sadece elime uymadıgı ıcın %100 une geçecegim benim eller çok tombik ve buyuk malesef :S 2.el ilanlarında var istersen ordan bakabilirsin.

Aliexpress ten Skyloong GK61 al.

aliexpresste sepete ekleyince ekleniyor vergi öyle bak fiyata bende satıyorum bu arada tkl almak için ilgilenirsen özelden yaz 3 aylık daha

aliexpresste sepete ekleyince ekleniyor vergi öyle bak fiyata bende satıyorum bu arada tkl almak için ilgilenirsen özelden yaz 3 aylık daha
evet oyleymis tesekkurler DK61E tercih edecegim butcemi asiyor daha fazla butce ayirmak istemiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Cevap
evet oyleymis tesekkurler DK61E tercih edecegim butcemi asiyor daha fazla butce ayirmak istemiyorum
gamakay normalde çok iyiydi de sağlam zam yedi dolar 24 olunca dk61de aynı switch zaten kasa kalitesi ve içindeki çip farklı sadece yine çok iyi ama h.o

61SE modelini kullanmıştım E modelinin boş paketiydi ama kasa birebir aynıydı 61SE ve T60'ın switch kaliteri farklı olmasa T60 RGB'den hiçbir farkı yok derdim amazondaki modellere bak bence fiyatlar pahalı geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri