Touoa
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,134
- İsim
- Turuncu Keskin
Alışveriş Süreci
Bangood üzerinden satın aldım, Türkey direkt maili seçtim toplamda 558TL ödedim. 12 gün kadar bir sürede elime ulaştı. Kutuda bazı ezilmeler vardı ama herhangi bir sorun çıkmadı klavye üzerinde.
Ürün Linki
Yaşayabileceğiniz Bazı Sıkıntılar
Klavye çok küçük olduğu için ilk günlerde yüksek ihtimal baya zorlanacaksınız, yanlışlıkla eliniz bazı harflere falan çarpacak, basmadığınız halde bazı tuşlara basıldığını falan göreceksiniz. 1-2 Gün bu sıkıntılardan dolayı klavyeyi kırarsınız belki belli olmaz
Kutusu ve Kutu İçeriği
Kutusu
Kullanım Kılavuzu
Tuş renk kombinasyonları hakkında bilgiler var.
Tuş ve Switch Sökücü
Kutudan Çıkan 4 Adet Switch
Sanırım normalde 2 tane çıkıyor olması gerek, ben de 4 tane çıktı. /takmayı düşünüyorum
Kablomuz
Klavye Type C girişli.
Kablo örgü yapıdan oluşuyor.
Klavyenin Kendisi
Naylon bir tabakaya sarılmış (Nasıl anlatacağımı bilemedim açıkçası ) ve gerçekten güzel paketlenmiş.
Işıklandırma
Her rengin fotoğrafını atmanın bir mantığının olmadığını düşündüğüm için birkaç renk bırakacağım.
Keycaps ve Switch
Pudding keycapsler gerçekten ışığı muazzam veriyor.
Switch olarak yellow v2 tercih ettim / Tel sesi yok / basma hissiyatı biraz diğerlerine göre düşük.
Switch ve Tel Sesi
Yani duyduğum kadarıyla hiçbir tel sesi yok, rahatsız eden bir seste yok.
Klavye Yazılımı
Daha keşfetmedim açıkçası, keşfettikçe konuyu güncellerim. İncelemem bu kadardı, iyi okumalar!
Bangood üzerinden satın aldım, Türkey direkt maili seçtim toplamda 558TL ödedim. 12 gün kadar bir sürede elime ulaştı. Kutuda bazı ezilmeler vardı ama herhangi bir sorun çıkmadı klavye üzerinde.
Ürün Linki
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...
www.banggood.com
Yaşayabileceğiniz Bazı Sıkıntılar
Klavye çok küçük olduğu için ilk günlerde yüksek ihtimal baya zorlanacaksınız, yanlışlıkla eliniz bazı harflere falan çarpacak, basmadığınız halde bazı tuşlara basıldığını falan göreceksiniz. 1-2 Gün bu sıkıntılardan dolayı klavyeyi kırarsınız belki belli olmaz
Kutusu ve Kutu İçeriği
Kutusu
Kullanım Kılavuzu
Tuş renk kombinasyonları hakkında bilgiler var.
Tuş ve Switch Sökücü
Kutudan Çıkan 4 Adet Switch
Sanırım normalde 2 tane çıkıyor olması gerek, ben de 4 tane çıktı. /takmayı düşünüyorum
Kablomuz
Klavye Type C girişli.
Kablo örgü yapıdan oluşuyor.
Klavyenin Kendisi
Naylon bir tabakaya sarılmış (Nasıl anlatacağımı bilemedim açıkçası ) ve gerçekten güzel paketlenmiş.
Işıklandırma
Her rengin fotoğrafını atmanın bir mantığının olmadığını düşündüğüm için birkaç renk bırakacağım.
Keycaps ve Switch
Pudding keycapsler gerçekten ışığı muazzam veriyor.
Switch olarak yellow v2 tercih ettim / Tel sesi yok / basma hissiyatı biraz diğerlerine göre düşük.
Switch ve Tel Sesi
Klavye Yazılımı
Daha keşfetmedim açıkçası, keşfettikçe konuyu güncellerim. İncelemem bu kadardı, iyi okumalar!