Gamakay MK61 bu klavyeyi aldım arkadaşlar amazon gibi yerlerde yellow swichin yanında v2 ibaresi var yani lube olan versiyon ama ben aliexperssten aldım acaba benimkinde v1 olması gibi bir durum olur mu?
Satıcı: gamakay
Hocam bu klavye optik mekanik bir klavye. Bildiğim kadarıyla Gateronun optik switchlerlerinde 2.0 yoktu.Gamakay MK61 bu klavyeyi aldım arkadaşlar amazon gibi yerlerde yellow swichin yanında v2 ibaresi var yani lube olan versiyon ama ben aliexperssten aldım acaba benimkinde v1 olması gibi bir durum olur mu?
Hocam bu klavye optik mekanik bir klavye. Bildiğim kadarıyla Gateronun optik switchlerlerinde 2.0 yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switchler bunlar hocam yüksek ihtimalle. https://www.gateron.co/products/gateron-ks-22-optical-switch-set
Açıklamada V2 Yazıyor hocam sıkıntı yok.hocam amazon ve banggoodda satılanlar sarı swich v2 lube ondan kesin eminimde ben aliexp aldım v2 ibaresi olmadığı için kafama takıldı ama sıkıntı olacağını sanmıyorumGAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard New Version
Only US$61.99, buy best GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard with Gateron Optical Switch, Pudding Keycaps, RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard - New Version. Get the best gaming experience with this 2023 mechanical keyboard. Enjoy fast response time and smooth keystrokes with Gateron...usa.banggood.com
çok teşekkürler dikkat etmemişim içim rahatladıAçıklamada V2 Yazıyor hocam sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun.
Bende aliexpressden mk61 yellow switch almayi dusunuyorum nekadar odedin sen bide v2 oldugu nerde taziyor ali expressteçok teşekkürler dikkat etmemişim içim rahatladı
Bende aliexpressden mk61 yellow switch almayi dusunuyorum nekadar odedin sen bide v2 oldugu nerde taziyor ali expresste
1267tlBende aliexpressden mk61 yellow switch almayi dusunuyorum nekadar odedin sen bide v2 oldugu nerde taziyor ali expresste
ben 14231267tl
hangi renk klavye ve swichi aldınızben 1423
Beyaz yellow aliexpresshangi renk klavye ve swichi aldınız
ben siyah klavye - yellow v2 swich aliexpden aldım dün
hocam her şey dahil mi bu fiyata geldi ve önerir misiniz elinize ulaştı mı1267tl
Hocam sizinki geldi mi v2 olduğundan emin oldunuz mu?Beyaz yellow aliexpress