Neler Yeni

Çözüldü✓ Game Booster 280hz monitör alınır mı?

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,834
Bende merak ediyorum alıp kullanan varsa bilgilendirsin

valla hocam uzun vade de bizi de bilgilendirirseniz iyi olur daha önce bunun 144hz olanıydı galiba bi arkadaş karıncalanma olduğunu söylemişti 3 ay içinde mi ne

hocam monitör kisiden kişiye çok değişiyor ben rampage rm-765 reflect kullanıyorum ana monitör olarak ,rampage i cogu kişi tavsiye etmiyor ama ben uzun süredir aşırı memnunum her şekilde yetiyor bana.bu monitörde de ölü piksel vb cıkmazsa gayet iyi olduğunu düsünüyorum

Geldi mi monitör hocam
Geldi daha test edemedim. Zaten laptop ta test edebilirim kasam yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam monitör kisiden kişiye çok değişiyor ben rampage rm-765 reflect kullanıyorum ana monitör olarak ,rampage i cogu kişi tavsiye etmiyor ama ben uzun süredir aşırı memnunum her şekilde yetiyor bana.bu monitörde de ölü piksel vb cıkmazsa gayet iyi olduğunu düsünüyorum
Şans işi.

Kanki bir şey sorcam kullandın mı onu veya bunu ? Bizde biliyoruz aoc daha iyi bir marka ama 800 1000 koya koya en son gidip 360 hz rog alcaz en son
Gamebooster olanını kullanmıştım. Bütçe artmayacaksa kötü değil gayet işini görecek bir monitör. Ama dediğim gibi ips panel fps için iyi değil Va panel daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tn olmasın o iyi olan
TN ye bütçesi varsa tabii ki en iyisi o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,398
Üyeler
173,185
Son üye
Vahdettin Özcan
Geri