Realytcodec
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 101
- İsim
- Volkan
game garaj hikayemi detaylıca anlatayım. Sokağa çıkma yasağının ilk gününde 1 Mayıs'ta Aquarius 5n sistemini özelleştirip sipariş ettim. Sokağa çıkma yasağından hemen sonra sabah 8 pazartesi günü kargoya verildi. Salı sabahı teslim aldım. Oem sistem yani Windows kurulu olarak gelmiyor. Windows kurulu olmadığı için teknik olarak driver larda güncel değil. İlk olarak win 10 pro formatını attım. Windows updateleri yaptım driver booster indirip driverlarin güncellemesini yaptım. Sonra anakart sitesine girip chipset güncellemelerini yaptım. Aradan 1 saat geçti mousede bir kasma oluyor anlatamam sağ çaprazdan sol capraza 3 4 sn yede geçiyorum mouse ile düşün. Sonra bunun kaynağını aramaya çalıştım. Anakart chipset olabileceğini ön görüp kaldırıp tekrar yükledim. Sıkıntı düzeldi takı oyunda her şey yolunda giderken birden bire aynı sorun olmasına kadar. Tekrar format atıp herşeyi daha dikkatli kurdum. Yine aynı şey oldu dikkat ettiğimde yük altında oluyor du. PC yi yeniden başlattığınızda düzeliyor ama saati belli olmayan bir sorun olduğu için anlık önüne çıkıyor buda çok can sıkıyor. Sonra gamegaraj teknik servisini aradım durumu anlattım. Adam ilk olarak bana harici driver pack programi kurulumu yaptınız mı. Hemen bir ışık yandı bende driver booster kullandığımı söyledim. Ve bu konu ile ilgili çok kez aradıkları ve driver programından kaynaklandığını söylediler. En sağlıklısı anakart in sitesindeki chipset lerin indirilip kurulması hakkında bilgi verdi. Kendi sitenizdeki driverlari kurmama gerek var mı dediğimde en sağlıklısı anakart sitesi dedi. 3.kez format atıp Nvidia sitesinden ekran kartını guncelledim. Anakart a ait guncellemeri de Windows update üzerinden yaptım. 5 saat dir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Sıkıntı tekrar olursa Anakart sitesinden chipset indirip kurucam. Tek tek test ediyorum. Furmark testine soktum 61 derece üzerine çıkmadı işlemci yi teste soktum 70 ısıyı gecmedi. SSD testi yaptım hız ve sağlığı her şey mükemmel. 2 günde yaklaşık 350 GB dosya ve oyun içeriği indirdim. Buda benim driver booster bok yemem yüzünden. Eğer ileride sorun olmazsa..
Kasaya gelirsek fotolarını atarım 3 RGB fan önde 1 arkada birde fan ve LED kontrolü için bir kumanda kasanın ısı yalıtımı v.b suan için çok iyi. Fanlar son hızda olmasına rağmen çok sessiz. Yok gibi bir şey. Eğer sorun devam ederse gondermemi istediler. En korktuğumuz sorun türü saati belli olmayan sorun dediler. İnşallah yazılımda dir dediler. Bakalım sorun olmaz ise driver booster bok yemesi. Kesinlikle driver booster indirmeyin.
Kasaya gelirsek fotolarını atarım 3 RGB fan önde 1 arkada birde fan ve LED kontrolü için bir kumanda kasanın ısı yalıtımı v.b suan için çok iyi. Fanlar son hızda olmasına rağmen çok sessiz. Yok gibi bir şey. Eğer sorun devam ederse gondermemi istediler. En korktuğumuz sorun türü saati belli olmayan sorun dediler. İnşallah yazılımda dir dediler. Bakalım sorun olmaz ise driver booster bok yemesi. Kesinlikle driver booster indirmeyin.
Son düzenleme: