Muhammet bodur
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Arkadaslar son kez soruyorum gamegarajdan pc alicam burazdan siparis vericem yani guvenilir degilmi bir sıkıntı yaşamam daha önce alanlarlar varsa fikir verebilirmi
%100 sıkıntı yaşamazsın kimse diyemez hakkındaki şikeyetleri okuyabilirsin sistemi almadanArkadaslar son kez soruyorum gamegarajdan PC alicam burazdan siparis vericem yani guvenilir degilmi bir sıkıntı yaşamam daha önce alanlarlar varsa fikir verebilirmi
Tesekkur ederimGüvenilir.
Tesekkur ederim%100 sıkıntı yaşamazsın kimse diyemez hakkındaki şikeyetleri okuyabilirsin sistemi almadan
Hiç olmadıpı kadar güvenilir. Yarın yerinden sistemi alacağım. Eğer ki İstanbul da oturuyorsanız gidin yerinden alın kargoyla uğraşmayın. Ödemeyi gamegaraj.com üzerinde yaptım sabah 10 da gidip alacağım sistemi.Arkadaslar son kez soruyorum gamegarajdan PC alicam burazdan siparis vericem yani guvenilir degilmi bir sıkıntı yaşamam daha önce alanlarlar varsa fikir verebilirmi
Bursada oturuyorum tesekkur ederim sizedeHiç olmadıpı kadar güvenilir. Yarın yerinden sistemi alacağım. Eğer ki İstanbul da oturuyorsanız gidin yerinden alın kargoyla uğraşmayın. Ödemeyi gamegaraj.com üzerinde yaptım sabah 10 da gidip alacağım sistemi.
Tesekkur ederimGayet güvenilir, forumda bir çok kişi bu siteden sistem aldı.
TeşekkürlerGüvenilir.
TeşekkürlerGüvenilir ve diğer sitelere nazaran daha hızlı bir gönderimi var.
O zaman yaşarsam atarim adresimi gonderirsinSıkıntı yaşarsan ben sana benim PC yi vereyim.Güvenelir Site