Game garaj hakkında?

Reaksiyon skoru
55
Arkadaslar son kez soruyorum gamegarajdan pc alicam burazdan siparis vericem yani guvenilir degilmi bir sıkıntı yaşamam daha önce alanlarlar varsa fikir verebilirmi

Arkadaslar son kez soruyorum gamegarajdan PC alicam burazdan siparis vericem yani guvenilir degilmi bir sıkıntı yaşamam daha önce alanlarlar varsa fikir verebilirmi
%100 sıkıntı yaşamazsın kimse diyemez hakkındaki şikeyetleri okuyabilirsin sistemi almadan

Arkadaslar son kez soruyorum gamegarajdan PC alicam burazdan siparis vericem yani guvenilir degilmi bir sıkıntı yaşamam daha önce alanlarlar varsa fikir verebilirmi
Hiç olmadıpı kadar güvenilir. Yarın yerinden sistemi alacağım. Eğer ki İstanbul da oturuyorsanız gidin yerinden alın kargoyla uğraşmayın. Ödemeyi gamegaraj.com üzerinde yaptım sabah 10 da gidip alacağım sistemi.

Hiç olmadıpı kadar güvenilir. Yarın yerinden sistemi alacağım. Eğer ki İstanbul da oturuyorsanız gidin yerinden alın kargoyla uğraşmayın. Ödemeyi gamegaraj.com üzerinde yaptım sabah 10 da gidip alacağım sistemi.
Bursada oturuyorum tesekkur ederim sizede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gayet güvenilir, forumda bir çok kişi bu siteden sistem aldı.
Tesekkur ederim :)

Teşekkürler

Güvenilir ve diğer sitelere nazaran daha hızlı bir gönderimi var.
Teşekkürler

Sıkıntı yaşarsan ben sana benim PC yi vereyim.Güvenelir Site
O zaman yaşarsam atarim adresimi gonderirsin :D

Geri