T Trool 80+ Bronze Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 940 Reaksiyon skoru 421 2 Ocak 2021 #1 Game garajdan indirim olduğu için klavye ve mouse aldım ödemeyi yaptım fakat hâlâ beklemede yazıyor. Sipariş ne zaman kargoya verilir?
Game garajdan indirim olduğu için klavye ve mouse aldım ödemeyi yaptım fakat hâlâ beklemede yazıyor. Sipariş ne zaman kargoya verilir?
Dambıldor 80+ Silver Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3,957 Reaksiyon skoru 2,616 2 Ocak 2021 #2 GameGaraj piyasadaki en hızlı çalışan şirkettir bugun veremezlerse pazartesine kalır malum hafta sonu
GameGaraj piyasadaki en hızlı çalışan şirkettir bugun veremezlerse pazartesine kalır malum hafta sonu
T Trool 80+ Bronze Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 940 Reaksiyon skoru 421 2 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dambıldor yazmış: GameGaraj piyasadaki en hızlı çalışan şirkettir bugun veremezlerse pazartesine kalır malum hafta sonu Devamı için tıklayın... Teşekkürler
Dambıldor yazmış: GameGaraj piyasadaki en hızlı çalışan şirkettir bugun veremezlerse pazartesine kalır malum hafta sonu Devamı için tıklayın... Teşekkürler