Game Garaj Model Kıyaslaması

Reaksiyon skoru
9
Slayer X7T-5070 C2

Slayer R9T-5070TI C1

Arkadaşlar Merhaba GameGaraj'ın aşağıdaki iki modeliarasında kaldım aslında bütçem 5070TI lı modele de yetiyor ancak bu model de Amd işlemciden dolayı sıcaklık konusunda çekincelerim var. O yüzden intel işlemcili 5070 li modeli alternatif olarak düşündüm.

Eğer Ryzen 9 lu laptopu alırsam uzun vadede bana sıkıntı çıkarır mı? Sıcaklık değerleri yüksek olursa donanım uzun dönemde performans kaybı yaşar mı? Benim bildiğim kadarıyla Intel işlemciler Laptop da AMD ye göre daha stabil çalışıyor. AMD işlemciler aşırı ısınıyor diye biliyorum.

Minimum Minimum 5 - 6 sene kullanmayı düşünüyorum dolayısıyıla uzun vadede sorun çıkarmaması önemli.

5070 8gb olduğundan dolayı yeni çıkan oyunlarda bile zorlanıyor.
Bütçe 5070ti a yetiyorsa tabii ki onu al
R9 işlemcisi çok güçlü evet. Gücüne göre çokta ısınmıyor 85 derece civarı çok normal

5070 8gb olduğundan dolayı yeni çıkan oyunlarda bile zorlanıyor.
Bütçe 5070ti a yetiyorsa tabii ki onu al
R9 işlemcisi çok güçlü evet. Gücüne göre çokta ısınmıyor 85 derece civarı çok normal
Peki uzun dönemde Amd Ryzen 9 9955HX ısınamadan dolayı herhangi bir sorun çıkarır mı performans kabına neden olur mu?

Peki uzun dönemde Amd Ryzen 9 9955HX ısınamadan dolayı herhangi bir sorun çıkarır mı performans kabına neden olur mu?
çıkarmaz
ben 4 yıldır amd laptop kullanıyorum ortalama 80-90 derece arası her zaman bir problem olmadı
100 üstünde dolaşmadığı taktirde problem olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri