BedirhanEfe
80+ Bronze
Arkadaşlar POLLUX 3TN'yi Sipariş Edicez salı veya çarşamba güvenilir mi? Veya Ofisleri Varmı Direkt Ordan Gidip Alalım?
Ofisi yok sanırım güvenilir.PC hocası koduyla 150 200 TL daha düşüyor fiyat biliyorsundur umarımArkadaşlar POLLUX 3TN'yi Sipariş Edicez salı veya çarşamba güvenilir mi? Veya Ofisleri Varmı Direkt Ordan Gidip Alalım?
Adres: Kısıklı, Alemdağ Cd No:56B/1, 34692 Üsküdar/İstanbulOfisi yok sanırım güvenilir.PC hocası koduyla 150 200 TL daha düşüyor fiyat biliyorsundur umarım
Güvenilir. Mağazanın da adresini yukarıya yazdım.Arkadaşlar POLLUX 3TN'yi Sipariş Edicez salı veya çarşamba güvenilir mi? Veya Ofisleri Varmı Direkt Ordan Gidip Alalım?
Hocam Zaten Gtx 1650 Super SeçtimAlırken indirim koduna PCHGARAJ kodunu yazın, 150TL düşüyor fiyat. Game Garaj internet üzerinden satış yapan bir firma mağazaları yok.
Birde sistem gayet güzel ama, bütçeniz yeterse kesinlikle 1650S ile almanızı öneririm. 1650 RX570 gücünde biraz daha kötü ama 1650S RX580 gücünde ve biraz daha iyi bir kart.
Link Varmı Hocam?R3 1200 AF
GTX 1650S li pcye bak bide o daha iyi
Üsküdar'da yerleri var diye biliyorum emin misiniz?Alırken indirim koduna PCHGARAJ kodunu yazın, 150TL düşüyor fiyat. Game Garaj internet üzerinden satış yapan bir firma mağazaları yok.
Birde sistem gayet güzel ama, bütçeniz yeterse kesinlikle 1650S ile almanızı öneririm. 1650 RX570 gücünde biraz daha kötü ama 1650S RX580 gücünde ve biraz daha iyi bir kart.
Tamamdır o zaman alınabilir bir sistem ancak şunuda söyleyeyim, ileriye dönük değil ve OC yapılamıyor.Hocam Zaten Gtx 1650 Super Seçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link Varmı Hocam?
Mağazaları yok. Sistemleri hazırlayıp kargoya verdikleri bir ofisleri tabikide var ancak bildiğime göre gidipte ordan alamıyorsunuz.Üsküdar'da yerleri var diye biliyorum emin misiniz?
Bu ama bence daha iyi gibi sanki bilmniyorum tamHocam Zaten Gtx 1650 Super Seçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link Varmı Hocam?