Neler Yeni

GAME GARAJ PSU KASA?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
GAME GARAJ dan sistem almak istiyorum ama kasa ve psu iyi midir? kendi psuları ne kadar güvenilir bu aralar forumda çoğu psu ya bomba falan diyorlar kullanan bilen var mı

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kullanıyorum, kullananlarda yazar zaten.
Valla kullanmayanlar kullananlardan daha fazla araştırıp içini felan bulmuşlardı bi ara link felan atıyolardı içi öyle patlayan zıplayan psu lar kadar kötü değil ama kötü diyorlar.
Valla ben kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim görmemde inşallah sorun yaşayanda görmedim.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Kötü bir PSU değil.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Düşük sistemler (1660s ve altı) için kullanabilirsin. Ama yüksek bütçeye önermiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Arda Özdamar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla kullanmayanlar kullananlardan daha fazla araştırıp içini felan bulmuşlardı bi ara link felan atıyolardı içi öyle patlayan zıplayan psu lar kadar kötü değil ama kötü diyorlar.
Valla ben kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim görmemde inşallah sorun yaşayanda görmedim

fiyat olarak en makul ora geldi psu aşırı ısınma falan yok dimi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasalar güzel. PSUortalama bir seviye. 8 aydır 5an modelini kullanıyorum.Bu süre zarfında bir sorun yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmez. Kasanın mesh olmasından dolayı hava akışı iyi. PSU konusuna gelince ben sistemi uyguna aldığım için tercih etmiştim. Garanti süresi içinde PSUyu kullanmayı düşünüyorum. Garanti bittikten sonra da nolur nolmaz diye değiştireceğim. Ortalama bir PSU sonuçta.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Valla ben kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim görmemde inşallah sorun yaşayanda görmedim.
açılırken bende sesli biraz sendede öylemi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Top Bottom