Neler Yeni

Öneri Game+ ile GeForce Now Basic Paket Kullanım Deneyimim

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
"Bugün 3 aylık pakati alsam mı?" diye düşünürken Basic paketi denemek aklıma geldi ve denedim.
1616089102564.png

GeForce Now uygulamasından gecikme(ms) değerlerime baktım ve değerler beni başlangıçta tatmin etti.

Lakin eğer FPS tarzı oyunlar oynamak amacıyla alacaksanız, henüz sistem, bana kalırsa bizim için bana kalırsa hazır değil.

Kablolu bağlanmama rağmen gecikmeleri hissettim, görüntü aktarımı olduğu için zaman zaman netlik bozuldu fakat çok da sorun etmedim. Basic paket kullandığım için belki bunları yaşamış olabilirim ama açıkçası pek fark olacağını düşünmüyorum. EU sunucularına göre ciddi bir fark var ki bunun kimse aksini iddaa edemez ama FPS oyunları oynuyorsanız kesinlikle hazır olduğunu düşünmüyorum.

Bunların dışında belki MOBA oyunları oynanabilir. Kesinlikle Cayberpunk gibi hikaye konulu oyunlar yani solo oyunlar oynanabilir.
Siz de eğer tecrübe ettiyseniz arkadaşlara yardımcı olması için yorum yaparsanız iyi olur. :)

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
"Bugün 3 aylık pakati alsam mı?" diye düşünürken Basic paketi denemek aklıma geldi ve denedim. Alıntıyı görüntüle
GeForce Now uygulamasından gecikme(ms) değerlerime baktım ve değerler beni başlangıçta tatmin etti.

Lakin eğer FPS tarzı oyunlar oynamak amacıyla alacaksanız, henüz sistem, bana kalırsa bizim için bana kalırsa hazır değil.

Kablolu bağlanmama rağmen gecikmeleri hissettim, görüntü aktarımı olduğu için zaman zaman netlik bozuldu fakat çok da sorun etmedim. Basic paket kullandığım için belki bunları yaşamış olabilirim ama açıkçası pek fark olacağını düşünmüyorum. EU sunucularına göre ciddi bir fark var ki bunun kimse aksini iddaa edemez ama FPS oyunları oynuyorsanız kesinlikle hazır olduğunu düşünmüyorum.

Bunların dışında belki MOBA oyunları oynanabilir. Kesinlikle Cayberpunk gibi hikaye konulu oyunlar yani solo oyunlar oynanabilir.
Siz de eğer tecrübe ettiyseniz arkadaşlara yardımcı olması için yorum yaparsanız iyi olur. :)
Elinize sağlık Deneyimleriniz için TŞK

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
.
Ben rocket league oynamıştım ve gecikmeleri hissettim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
"Bugün 3 aylık pakati alsam mı?" diye düşünürken Basic paketi denemek aklıma geldi ve denedim. Alıntıyı görüntüle

Bende size fps tarafindaki deneyimlerimi anlatayim ben eu da oynarken sadece csgo oynuyodum oyun içinden sensivity i arttirmayi denedim sensivity 6 da oynuyordum gecikme nerdeyse yok denecek kadar azdi ama çok fazla pixelleşme oluyordu nerdeyse önümdeki adami göremiyordum tr sunucusuna geçtim premium u denemek için aldim hala csgo daki ms farkediliyo gene sensivity 5.50 6 civarlarinda oynuyorum tr sunucusunun tek iyi yani pixelleşme nerdeyse çok az oluyor iyi bir deneyim verdiğini söyliyemem açikcasi fiyat konusunu açmiyicam ama 50 tl olsa bu hizmet 2. Ayi almam açikcaşi daha birşeyler yerine oturmamiş.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Abdullah Hacıgül Hocam senin bu videodan hevesle attım kendimi, GeForce Now servisinde EU Serverine göre bariz fark var kesinlikle fakat FPS oyuncuları için pek de yeterli bulamadım ben.

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
Bende 2 günde 2 farklı oyun test ettim. Türknet 35mb internetini kullanıyorum, santral nerdeyse dibimde ve hızım 34.85 alıyorum her zaman, pingim ise 23'lerde oluyor. Ben geç vakitlerde girdiğim için netflixten 30dklık diziler izleyip sonra bir bakmışım, giriş yapın diyor. Yani çabuk geçiyor, belki benim şansım yağver gitmiştir. İlki csgo oldu diğeri merakla oynadığım Path of Exile. CSGO'da TR serverlarına girdim. Serverda 20-25 kişi vardı. (geceleri girdim) Grafik ayarlarında AA ve gereksiz olan şeyleri kapatmama rağmen ve fpsi 300'e sabitlememe rağmen fps'in 150'den yukarı çıktığını görmedim. Hangi server'a girdiğimi söylemeyeyim, fakat onların internetinden girdiğim için ping sabit 7'lerde, birde shift+tab yaparak hız testine baktım onların serverlarında hız testi 550'ye 800 civarlarında çıktı. 4:3 1024x768 ayarlarda oynadım ilk girdiğimde, sonra bir kez daha bekledim bu sefer 16:10 1280x800 ayarlarında oynadım. 4:3 oynadığım zaman kopmalar oldu, nerdeyse sürekli blurlar (saat 1 civarı girmiştim) vs oldu. Ertesi gün tekrar denedim bu sefer erken vakitte 1-2 civarı denedim. Bu seferde 16:10 şeklinde bakayım dedim. 1 saat süre içinde sadece 3 veya 4 kez blurlar olmuştur. Bugün çok merak ettiğim Path of Exile deneyeyim dedim. Oyun için serverlarını EU Amsterdam olarak seçtim, bana orası 53 ping veriyordu, az olduğu için. Full ayarlarda girdim her şeyi maxladım fakat bu sefer hiç fps düşmesi veya görüntü bozukluluğu olmadı. Sanırım oyuna göre değişiyor diye düşünüyorum. Son olarak CS:GO oynarken mouse kopukluluğu tarzı bir şey yaşamadım, fakat sprey atarken mouse'ı aşağıya doğru indirmekte zorlandım. Sanırım fps düşünden kaynaklanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,187
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge