game+ indirimi hakkında

CHEX

80+
Reaksiyon skoru
13
iyi günler bildiğiniz üzere game+ servisi geforce now eudaki hesabını game+' a taşıyanlar için aylık 25tl indirim sundu ama ilk defa geforce now alacaklar 75tl ödemek zorunda şimdi ben eu founders hesabı alsam game+ indiriminden yararlanabiliyor muyum yoksa önceden founders üyesi olmam mı gerekiyordu iyi forumlar

Önceden olman gerekiyordu.

ben bir kereliğine olmuştum sayılmıyor mu o ya :d

Kanka adamların sistemi güzel eyvallah da ne abarttılar ya. 75 Lira ne demek.

keşke devam ettirseydim üyeliği ya çok saçma bir şey değil mi ben zaten eu versiyonu kötü olduğu için devam etmemiştim indirim yapıyorsan herkese yap önceden abone olma zorunluluğu çok saçma birde devam eden bir üyelik olması lazım anladığım kadarıyla önceden üye olup beğenmediysen de indirimden yararlanamıyorsun
Kanka adamların sistemi güzel eyvallah da ne abarttılar ya. 75 Lira ne demek.

keşke devam ettirseydim üyeliği ya çok saçma bir şey değil mi ben zaten eu versiyonu kötü olduğu için devam etmemiştim indirim yapıyorsan herkese yap önceden abone olma zorunluluğu çok saçma birde devam eden bir üyelik olması lazım anladığım kadarıyla önceden üye olup beğenmediysen de indirimden yararlanamıyorsun
Merak etme yakında sıkılıcak millet bu muhabbetlerden. O fiyatlar mecbur düşecek.

Böyle bir sistem için evet az para globalde en ucuz bizde şu an amazon prime değil bu zararına satmıyorlar.
Ya kardeşim tamam seninle bunun dalaşına girmiycem. Sanki babanın şirketi kendini pazarlıycaksın nerdeyse.

En ucuz bizde mi?Yurt dışında 10 birim bizde 75.
Adamlar global şirket birim bazında değerlendirilmiyor
Post automatically merged:

Ya kardeşim tamam seninle bunun dalaşına girmiycem. Sanki babanın şirketi kendini pazarlıycaksın nerdeyse.
Yok kardeşim sen tesla t10 lu bilgisayarı 50tl ye kiralayabileceğini sanmaya devam et

Geri