TahinPekmez
80+ Silver
O seçenekle bir alakan yok senin altta multiplayer filan var ona tıklayacaksın gamepass sayesinde aylık abonelik olarak oynuyorsun senin o tıkladığın yer satın alma yeri ve kostüm cart curt alabileceğiniz yerdirCOD 6 yi indirdim, game pass ultimate üzerinden ama oyun üzerine geldiğimde magazaya git diyor. sebebi nedir.
eve gidince deneyim, teşekkürlerO seçenekle bir alakan yok senin altta multiplayer filan var ona tıklayacaksın gamepass sayesinde aylık abonelik olarak oynuyorsun senin o tıkladığın yer satın alma yeri ve kostüm cart curt alabileceğiniz yerdir
Hızlı lv almak istiyorsan zombi modunu oynaeve gidince deneyim, teşekkürler
ben hikaye oynamak istiyorum sadece. yinede teşekkürlerHızlı lv almak istiyorsan zombi modunu oyna
hata devam adiyorO seçenekle bir alakan yok senin altta multiplayer filan var ona tıklayacaksın gamepass sayesinde aylık abonelik olarak oynuyorsun senin o tıkladığın yer satın alma yeri ve kostüm cart curt alabileceğiniz yerdir
sizin storede oyun yok ki göremedimhata devam adiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptıklarım, iki hesabida kapatip actim, guncellemeleri yaptim. dosya doğrulama yaptim
nasil yani kitabliga ekledim 69gb indirdimsizin storede oyun yok ki göremedim
başka bi cod olmasın onasil yani kitabliga ekledim 69gb indirdim
cod için battlenet hesabı istiyor battlenet hesabını gamepass a entegre et düzelir büyük ihtimal hata orda yiyorsunhata devam adiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptıklarım, iki hesabida kapatip actim, guncellemeleri yaptim. dosya doğrulama yaptim