Neler Yeni

Game pass en ucuz nasıl alırım?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Yeni bilgisayar aldım ve game pass almak istiyorum 3 aylık felan
bu tarz ürünler var ama güvenli mi bilemedim en güvenilir ve ucuz hangi şekilde alabilirim

Monchug

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut
bu tarz ürünler var ama güvenli mi bilemedim en güvenilir ve ucuz hangi şekilde alabilirim
Satıcı yorumlarını ve satış sayısını göz önünde bulundurarak alabilirsin. Güvenilir site. Terslik çıksa bile 40tl gitmiş olur xbox sitede aylığını 200tlye satıyor.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan
Güvenilirde bunlarda sadece xbox oyunları oynanıyor ea play falan oynayamıyorsun.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Onur Dogan
güvenlikle alakalı bir durum yok diye biliyorum. sana microsoft store hesabı veriyorlar onla giris yapıp, xboxtanda kendi hesabına girip diledigin sekilde oynuyorsun. bazen sana belirttigi süreden önce sifreleri degisiyor bu hesapların, oda şansına adama yazarsın. geri dönüş yapıp yeni hesap veren olmuştu bana.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı yorumlarını ve satış sayısını göz önünde bulundurarak alabilirsin. Güvenilir site. Terslik çıksa bile 40tl gitmiş olur xbox sitede aylığını 200tlye satıyor.
Güvenilirde bunlarda sadece xbox oyunları oynanıyor ea play falan oynayamıyorsun.
güvenlikle alakalı bir durum yok diye biliyorum. sana microsoft store hesabı veriyorlar onla giris yapıp, xboxtanda kendi hesabına girip diledigin sekilde oynuyorsun. bazen sana belirttigi süreden önce sifreleri degisiyor bu hesapların, oda şansına adama yazarsın. geri dönüş yapıp yeni hesap veren olmuştu bana.
Teşekkürler deneyecektimde aklıma şey takıldı şimdi biz bunların microsoft hesabıyla pc ye giriyoruz ya acaba bizim bilgilere fln erişebiliyorlarmıdır diye düşündüm microsoft hesabı dediğimiz pc açarken girdiğimiz hesap değil mi

zaten forza 5, black ops 6, diablo deneyeceğim sadece. kendi hesabıma kod olarak veren bulamadım 600,700tl hep onlar

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Onur Dogan
Teşekkürler deneyecektimde aklıma şey takıldı şimdi biz bunların microsoft hesabıyla pc ye giriyoruz ya acaba bizim bilgilere fln erişebiliyorlarmıdır diye düşündüm microsoft hesabı dediğimiz pc açarken girdiğimiz hesap değil mi

zaten forza 5 le black ops 6 deneyeceğim sadece
windowsunla falan ilişkilendirmiyorsun, microsoft store a girip oradan giris yapıyosun. bir sorun olmaz

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan

zaten forza 5 le black ops 6 deneyeceğim sadece. kendi hesabıma kod olarak veren bulamadım 600,700tl hep onlar
black ops 6 oynayabileceğini sanmıyorum.

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
oktay

zaten forza 5, black ops 6, diablo deneyeceğim sadece. kendi hesabıma kod olarak veren bulamadım 600,700tl hep onlar
1 aylık keyler var 60tl falan onlar direk key veriyor ea play falan da girebilrisin

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akhiore

80+ Bronze