Game Pass Sadece 1-2 Ay için alınabilir mi?

larenno

80+
Reaksiyon skoru
73
Merhaba
Rdr 2 ve cyberpunk 2077 gibi oyunları oynamak istiyorum ama steam veya epic'te totalde 500 tl'yi buluyor(anlık indirimlerle); oyun biriktirmek gibi bir hevesim de olmadığı için 1-2 aylık game pass üyeliği almayı düşünüyorum 2 aylık totalde 100 tl'ye geliyor (bilgisayar)
Sorum şu, 2 ay sonra iptal edebilir miyim yıllık kullanacak vaktim yok o yüzden bana lazım olan 1-2 ay; 2 ay sonra yıllık taahhüt gibi sebeplerle iptal etmemi engeller mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İstediğin zaman üyelik bitirebilirsin ama bahsettiğin oyunlar gamepasste yok. Googlea gamepass kütüphanesi yazarak mevcut oyunlara bakabilirsin. Ayrıca sadece pc için aylık 30tl diye biliyorum.

Merhaba
Rdr 2 ve cyberpunk 2077 gibi oyunları oynamak istiyorum ama steam veya epic'te totalde 500 TL'yi buluyor(anlık indirimlerle); oyun biriktirmek gibi bir hevesim de olmadığı için 1-2 aylık game pass üyeliği almayı düşünüyorum 2 aylık totalde 100 TL'ye geliyor (bilgisayar)
Sorum şu, 2 ay sonra iptal edebilir miyim yıllık kullanacak vaktim yok o yüzden bana lazım olan 1-2 ay; 2 ay sonra yıllık taahhüt gibi sebeplerle iptal etmemi engeller mi?
Hocam forum gibi sitelerde 15-20 liraya da alınabiliyor. Cp yerine witcher 3 oynayabilirsin. İlk RPG deneyimelerimdi ve yan görev hikayeleri ile özellikle witcher daha çok ilgimi çekti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,467
Üyeler
174,558
Son üye
janjack
Geri