Neler Yeni

Game Pass & Yıllık Abonelik Yapılabilen Servisler

CptSpork

80+ Bronze
Hani gamepass xbox almak için en mantıklı şey ya xbox almicak adamda ps alır
Bence PS alacak kadar bütçesi ve oyunlarına ayıracak kadar parası varsa, Gamepass'e gelen 60 70 TL'lik zam koymaz.

Herkes paylaşırsa mantıklı yıllık abonelik yapılabilecek servisleri, en sonda toplar konu açarız herkese faydası olur.
Game Pass içerisinde yüzlerce oyun var ancak herkes hepsini oynamıyor. Aralarından 3-5 tanesini oynuyor çoğu insan ve kimse 3-5 tane oyun için 100 tl vermek istemez.

CptSpork

80+ Bronze
Game pass için yeni bir yöntem buldum, eskisi kadar karlı olmasada forumda yarın konusunu açacağım.
Bu konuda yine sizlerden yıllık abonelik yapılabilecek servisleri paylaşmanızı rica ediyorum.

Bu arada Discord Nitro'ya gelen zam, eğer aktif bir Nitro aboneliğiniz varsa sizi etkilemiyecekmiş. En azından Discord tarafından yapılan açıklama şimdilik böyle. Bence 1-2 ay sonra mevcut abonelere de zam gelir.

En İyi Cevap
3
Xbox zam yaparsa hiç bir etkileyiciği kalmaz trde özelikle pahalı olursa kimse artik ps varken xbox almaz
Alakası yok kanka şuan xbox gamepass bedava gibi bir fiyatta, normal fiyata gelince kimse ps e falan geçmez. Hadi olsun sana aylık 100 lira, yılda 1200. Bi tane oyunun tam fiyatı şuan 60-70 dolar yani 1 tam oyun fiyatı yapmıyor ki naysla cashback artı yüksek aylarda indirim de var.

Son düzenleme:

CptSpork

80+ Bronze
Alakası yok kanka şuan xbox gamepass bedava gibi bir fiyatta, normal fiyata gelince kimse ps e falan geçmez. Hadi olsun sana aylık 100 lira, yılda 1200. Bi tane oyunun tam fiyatı şuan 60-70 dolar yani 1 tam oyun fiyatı yapmıyor ki naysla cashback artı yüksek aylarca indirim de var.
Hocam nays'ı kullanmadığımdan dolayı soruyorum, Nays ile gamepass alırsak indirim uygular mı veya ne kadar uygular? En son uyguluyordu ama tam kampanyayı bilmiyorum.

En İyi Cevap
3
Hocam nays'ı kullanmadığımdan dolayı soruyorum, Nays ile gamepass alırsak indirim uygular mı veya ne kadar uygular? En son uyguluyordu ama tam kampanyayı bilmiyorum.
Hocam güncel olarak takip etmiyorum ancak ben 3 yıllık aldığım zamanda %20 veriyordu sanırım ama üst sınırı 100tl idi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler