taylan kocak
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
nasıl iyi mi? bu klavye
al sana blu switck kalavye uyguna geldş 2.elucuz fiyatlı bir klavye. alınır mı? alınır.
ne kadara?al sana
al sana blu switck kalavye uyguna geldş 2.el
güzel indirinm yapmışlar 7 saaat kalmış bende 2. el 200 liraya aldım uygunmu garantisi var daha 1 yılburda 200tl almayi dusunuyosan alabilrsin https://www.trendyol.com/gamepower/...p-3241338?boutiqueId=517602&merchantId=107755
uygun degil sifiri 200 liragüzel indirinm yapmışlar 7 saaat kalmış bende 2. el 200 liraya aldım uygunmu garantisi var daha 1 yıl
bide yanında kulaklık aldım game power kumandalı tınker model toplam 3 20 verdimuygun degil sifiri 200 lira
kazik kokusu aldim gibi hocambide yanında kulaklık aldım game power kumandalı tınker model toplam 3 20 verdim
saol geri veremmi ama indirim olmuş sayfada normali 240 gösteriyokazik kokusu aldim gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
h.o ama
hocam sizin kararınız h.o gule gule kulanınsaol geri veremmi ama indirim olmuş sayfada normali 240 gösteriyo
saol başkan fgeri veriyimii yardımcı olun 2 dkahocam sizin kararınız h.o gule gule kulanın
geri vermene gerek yok kac yıllık klavyeki 1 yıl ıgecmise o klavye 150 130tl edersaol başkan fgeri veriyimii yardımcı olun 2 dka