game power warlock blue swich klavye

tmm başkan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende dedim abim zorladı eve gelir gelmez mikro bezle kolanya döküp temizledim sonra butun tuşları çıkardım içinde pislik yoktu geri taktım kulaklığıda kolanyaladım
hayırlı olsun ses kalitesi %40 50 düşmüştür kolonyayı sürücülere doğru döktüyseniz :D

hayırlı olsun ses kalitesi %40 50 düşmüştür kolonyayı sürücülere doğru döktüyseniz :D
başkan bi sesi var bide bas düğmesi var çok güzel ses veriyo da kjafamı agrıttı çok ses verince kulaklarımı titretiyo dediğin çok doğru butun 2.el aldıgımda hepsini yıkarım eger kendim kullanırsam yoksa direk kendim letgoda satarım

dc versene bi foto atcam başkan bi bak

geri vermene gerek yok kac yıllık klavyeki 1 yıl ıgecmise o klavye 150 130tl eder
başkan dc versene bi ya fotoya bak

başkan bi sesi var bide bas düğmesi var çok güzel ses veriyo da kjafamı agrıttı çok ses verince kulaklarımı titretiyo dediğin çok doğru butun 2.el aldıgımda hepsini yıkarım eger kendim kullanırsam yoksa direk kendim letgoda satarım

dc versene bi foto atcam başkan bi bak

başkan dc versene bi ya fotoya bak
babamrb#9030

yanlış
tam yaz

feaşfnmwalkdhjaf

dip ses derken
120 lira verdim 120 liraya 7.1 kulaklık bul hll olsun kalitesi iyi olan

başkan bu arada sesi çok güzel çokta veriyo bas çok güzel ama tizleri orta derece

120 lira verdim 120 liraya 7.1 kulaklık bul hll olsun kalitesi iyi olan

başkan bu arada sesi çok güzel çokta veriyo bas çok güzel ama tizleri orta derece
Sen bi kaç gün sonra Dip Ses sorunuyla karşılaşırsın

Geri