Neler Yeni

Çözüldü✓ GAMEBOOSTER 165HZ 0.2MS MONİTÖR ALINIR MI

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can inan
Son düzenleme:

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Enes Altunışık

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can inan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellik olarak iyi duruyor ama güvenemiyorum bu markaya. Ghosting falan olur mu bilmem. Yine de 3600 TL az para değil. İyi düşünmek lazım.
Ya bunu yada Samsung oddysey g3 alıcam kararsız kaldım ikisi arasında

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
TN Panel de ghosting olmasını beklemek abes. Genelde olmuyor. Kardesimde rampage 144 var onda bile yok denecek kadar az. G27Q dan falan cok daha iyi. Ama sorun zaten TN olması

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can inan
TN Panel de ghosting olmasını beklemek abes. Genelde olmuyor. Kardesimde rampage 144 var onda bile yok denecek kadar az. G27Q dan falan cok daha iyi. Ama sorun zaten TN olması
Tn ile va arasında ne fark oluyor. Fps oyunu oynuyorum. Hiç anlamıyorum monitör panellerinden yoksa samsung oddysey g3 alıcam va panel oda

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Tn ile va arasında ne fark oluyor. Fps oyunu oynuyorum. Hiç anlamıyorum monitör panellerinden yoksa samsung oddysey g3 alıcam va panel oda
TN panel monitör vardı bende samsung model eski ama baya iyiydi, IPS monitör aldım yan yana koyunca fark çok daha net oluyor, fark şu IPS renkleri çok daha canlı sunuyor, TN bildiğin bembeyaz soluk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası TN sadece fps oyunu oynamak için alınır bence, hatta onun için bile almam

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can inan
TN panel monitör vardı bende samsung model eski ama baya iyiydi, IPS monitör aldım yan yana koyunca fark çok daha net oluyor, fark şu IPS renkleri çok daha canlı sunuyor, TN bildiğin bembeyaz soluk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası TN sadece fps oyunu oynamak için alınır bence, hatta onun için bile almam
Aynı fiyata samsung oddysey g3 var va panel o daha mantıklı bir seçenek olur o zaman

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can inan
O da sorunlu bir cihaz. Hayatını FPS oyunlarına adamış falan isen konudaki monitörü al
Peki bildiğiniz bu civar uyguna fiyatlı iyi monitör varmı. Bütçeyi biraz daha arttırırsam acer nitro var ips 180hz, monster aryond var va panel 144hz, asus tuf var oda va 165hz

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Şayet bütçeyi 6k ya zorlarım diyorsan samsung g4 al daha uzun ömürlü olması için.
IPS panel + 240 HZ 1 MS.
Ben aldım memnunum ghostingi + ışık sızması vs yok çiçek gibi

Top Bottom