- Reaksiyon skoru
- 177
PC için mı? Bazı oyunlar için x360ce filan gerekirAracı ps4/5 programı kurup çalıştırıyor bu tarz kollar demi
Aracı ps4/5 programı kurup çalıştırıyor bu tarz kollar demi
Denedim alt limit 350 lira diyor hocamgeçen 175 liraya indirme girenden çok daha kaliteli duruyor bence , bir de vodafone kullanan varsa vodafone yanımda premiuma 20 liraya kayıt olup 100 liralık fatura indirimi ve 100 liralık hepsiburada çeki alabilirler
Aldım teşekkür ederim hocam paylaştığınız için indirimi.
premium 80tl görünüyor bende sanki amageçen 175 liraya indirme girenden çok daha kaliteli duruyor bence , bir de vodafone kullanan varsa vodafone yanımda premiuma 20 liraya kayıt olup 100 liralık fatura indirimi ve 100 liralık hepsiburada çeki alabilirler
100 liralık cüzdan kodunu puanlarım kısmından alt limitsiz koda dönüştürebilirsinizDenedim alt limit 350 lira diyor hocam
ilk aya özel 20 lira idipremium 75tl görünüyor bende sanki ama
Vodafone'danmı Vodafone Pay'den mi?100 liralık cüzdan kodunu puanlarım kısmından alt limitsiz koda dönüştürebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilk aya özel 20 lira idi
vodafone yanımda uygulaması - ana ekranda puanlarım kısmı var biraz aşağıda - oradan da saü üst tarafdan puanlarım - hepsiburada çekine dönüştür kısmı varVodafone'danmı Vodafone Pay'den mi?
Buldumda bakiye yok diyor anladığım kadarıyla önce kuponu kullanıp 100tl bakiyeyi alıp sonra dönüştürebiliyoruz bunun içinde vodafone pay lazımvodafone yanımda uygulaması - ana ekranda puanlarım kısmı var biraz aşağıda - oradan da saü üst tarafdan puanlarım - hepsiburada çekine dönüştür kısmı var