GameBooster GB-J38 Kablolu Gamepad 199TL

Aracı ps4/5 programı kurup çalıştırıyor bu tarz kollar demi

geçen 175 liraya indirme girenden çok daha kaliteli duruyor bence , bir de vodafone kullanan varsa vodafone yanımda premiuma 20 liraya kayıt olup 100 liralık fatura indirimi ve 100 liralık hepsiburada çeki alabilirler

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Aracı ps4/5 programı kurup çalıştırıyor bu tarz kollar demi

Direct input tan x input çevirici program yükledikten sonra xbox kolu olarak tanıyor windows. Ben farklı bir modelini aldım aynı markanın ps3 kolu ile birebir kopya, titreşim olup olmadığını test edemedim sadece. F310 alternatifi gibi düşünün

geçen 175 liraya indirme girenden çok daha kaliteli duruyor bence , bir de vodafone kullanan varsa vodafone yanımda premiuma 20 liraya kayıt olup 100 liralık fatura indirimi ve 100 liralık hepsiburada çeki alabilirler
Denedim alt limit 350 lira diyor hocam

premium 80tl görünüyor bende sanki ama

100 liralık cüzdan kodunu puanlarım kısmından alt limitsiz koda dönüştürebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk aya özel 20 lira idi
Vodafone'danmı Vodafone Pay'den mi?

vodafone yanımda uygulaması - ana ekranda puanlarım kısmı var biraz aşağıda - oradan da saü üst tarafdan puanlarım - hepsiburada çekine dönüştür kısmı var
Buldumda bakiye yok diyor anladığım kadarıyla önce kuponu kullanıp 100tl bakiyeyi alıp sonra dönüştürebiliyoruz bunun içinde vodafone pay lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri