Neler Yeni

GameBooster GB-L06B RGB Kasa nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sercan Taştan
Dostlar Abdullah abi bu kasayı DA3 de kullandı ama sanki abdullah abi o sistemde kullanmamış gibi cevaplarsanız sevinirim bagzı kişiler sadece abdullah abi kullandı diye iyi diyecektir o yüzden söylemek istedim bu kasa iyi midir?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dostlar Abdullah abi bu kasayı DA3 de kullandı ama sanki abdullah abi o sistemde kullanmamış gibi cevaplarsanız sevinirim bagzı kişiler sadece abdullah abi kullandı diye iyi diyecektir o yüzden söylemek istedim bu kasa iyi midir?
iyidir

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ondan önce de bu kasayı biliyordum mesh yapısı ve fanlarıyla gayet iyi bir kasa, biraz daha arttırırsanız bütçeyi dark diamond pro mesh var fakat bence çok yakın kasalar ikisi, dark diamond da spec deltanın rakibi yani iyi kasa kısacası :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sercan Taştan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ondan önce de bu kasayı biliyordum mesh yapısı ve fanlarıyla gayet iyi bir kasa, biraz daha arttırırsanız bütçeyi dark diamond pro mesh var fakat bence çok yakın kasalar ikisi, dark diamond da spec deltanın rakibi yani iyi kasa kısacası :)
Maalesef artıramam teşekkürler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı