Doğrudur ben en çok tasarımdan ötürü aldim.Malzeme kalitesi marka kasalardan farksız.Tek eksi kablo kalitesinden kısmişlar.Kasa panel baglantı kabloları oldukça ince onun dışında çok güzel kasa.Fanları deneyemedim.Sistem yok en kötü ilerde degistiririm.bence alınmaz o fiyata çok daha kaliteli kasalar var hele 2-3k fiyata
Doğrudur ben en çok tasarımdan ötürü aldim.Malzeme kalitesi marka kasalardan farksız.Tek eksi kablo kalitesinden kısmişlar.Kasa panel baglantı kabloları oldukça ince onun dışında çok güzel kasa.Fanları deneyemedim.Sistem yok en kötü ilerde degistiririm.
Beyler konu eski hortlatmanıza gerek yok.Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yeni mesajlarda çıkıyor bilemedimBeyler konu eski hortlatmanıza gerek yok.
Fiyat 2000 tlBu kasayı Abdullah daha önceden inceledi hatırlayanlar vardır muhtemelen. İncelemeyi bırakıyorum.
GameBooster GB-PR020BB RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-PR020BB RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameBooster GB-PR020BB RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Konu tarihine bak. Yazıyorsunuzda işte.Fiyat 2000 TL
Özür dilemesen daha iyidi dostum yine konu üste çıktı. Yine abuk subuk yorumlar gelebilir.Beyler herkesten özür dilerim.Konu yeni gibi yanlis anlaşılmaya sebep oldu.Benim sadece amacım ürun bilgisi çok sınırlı diye bilgi vermek amaçlıydı.