❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥GameBooster Klavyeler HK gaming gibi oldu 🔥🔥

bende alabilseydim çok süper olacaktı da aç gözlülüğün sonu diyelim, size hayırlı olsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%15 cashback veriyor hocam 339 luk alırsanız 288 e geliyordu kazı kazanla 283 e düşüyordu.
Ama artık düşmüyor ndndnnfnd

bende alabilseydim çok süper olacaktı da aç gözlülüğün sonu diyelim, size hayırlı olsun hocam.

%15 cashback veriyor hocam 339 luk alırsanız 288 e geliyordu kazı kazanla 283 e düşüyordu.
O zaman nays'ı doldurayım full alışverişleri onla yaparım. Bu bankalardan medet umulmaz yok chip para yok bonus takip etmesi kullanması çok zor. Nays candır.

1698821551236.png

F5 Attım fiyatı 750 küsürden 600'e düştü ama indirim gözükmüyor. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine.

Membran ve red switchin fiyatındada manuel düzenleme yapmışlar

O zaman nays'ı doldurayım full alışverişleri onla yaparım. Bu bankalardan medet umulmaz yok chip para yok bonus takip etmesi kullanması çok zor. Nays candır.
Hocam siz yine de kampanya kurallarını iyice okuyun sonra benim gibi 95 tl cashback beklerken 52 tl gelince ekrana şöyle bakakalmayın.
images (21).jpeg

Hocam siz yine de kampanya kurallarını iyice okuyun sonra benim gibi 95 TL cashback beklerken 52 TL gelince ekrana şöyle bakakalmayın. Alıntıyı görüntüle
Ahahaha :D Bazen her şey kuralına uygun olsa bile Cashback vermemek için diretiyorlar. N11'den m2 almıştım 2400 TL'ye 200 tl civarında mı ne cashback vermeleri lazımdı 1 hafta vermediler desteğe 2-3 kere yazdım 2 hafta sonra verdiler :D

Ahahaha :D Bazen her şey kuralına uygun olsa bile Cashback vermemek için diretiyorlar. N11'den m2 almıştım 2400 TL'ye 200 TL civarında mı ne cashback vermeleri lazımdı 1 hafta vermediler desteğe 2-3 kere yazdım 2 hafta sonra verdiler :D
valla hocam naysla çok yemek ve oyun aldığım için artık hangisine cashback geliyor hangisine gelmiyor tam anlamıyorum gidip tek tek kontrol etmem gerekiyor ama sanırım şuan trendyol yemek alışverişlerine cashback gelmiyor eskiden ne güzel veriyorlardı.

güzelmiş klavyeler denk getiremedik bakalım belki arada düşer :kekw:

Alıntıyı görüntüle
F5 Attım fiyatı 750 küsürden 600'e düştü ama indirim gözükmüyor. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine.

Membran ve red switchin fiyatındada manuel düzenleme yapmışlar
Nays ayda 1(bir) kere indirim uyguluyor hocam haberin olsun.

339 klavye aldık da yorumlara biraz baktım. Bazı yorumlarda belli süre kullandıktan sonra belli tuşların basmadigi ve sıklıkla yay sesi geldiği belirtilmiş. Yay sesi mesele değil de tuş basma sorunu sıkıntı ya gerçi garantisi var.

339 klavye aldık da yorumlara biraz baktım. Bazı yorumlarda belli süre kullandıktan sonra belli tuşların basmadigi ve sıklıkla yay sesi geldiği belirtilmiş. Yay sesi mesele değil de tuş basma sorunu sıkıntı ya gerçi garantisi var.
Garantisi ne kadar? Varsa zaten sıkıntı yok. Akakçe fiyatı 600 700 civarında. Bi sorun olacağını sanmıyorum ama çokda üzülmemek lazım fiyat çok çok iyi sonuçta.

Garantisi ne kadar? Varsa zaten sıkıntı yok. Akakçe fiyatı 600 700 civarında. Bi sorun olacağını sanmıyorum ama çokda üzülmemek lazım fiyat çok çok iyi sonuçta.
Fiyatı iyi olabilir tuş basma sorunu olursa kullanmaya teşkil eder verdiğin paraya değmez. 5 lira olsa bile zarar etmiş oluruz. 2 yıl garantili olarak gözüküyor
Edit,:Ayrıca şikayetvar'da şikayetleri inceledim. Kullanıcıların çoğunda tuş takılı kalma,basmama sikayetleri var. Ona göre dikkate alınız.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,273
Üyeler
184,612
Son üye
Burry
Geri