Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥GameBooster Klavyeler HK gaming gibi oldu 🔥🔥

SadeceSeyf

80+ Gold
bende alabilseydim çok süper olacaktı da aç gözlülüğün sonu diyelim, size hayırlı olsun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%15 cashback veriyor hocam 339 luk alırsanız 288 e geliyordu kazı kazanla 283 e düşüyordu.
Ama artık düşmüyor ndndnnfnd

CptSpork

80+ Bronze
bende alabilseydim çok süper olacaktı da aç gözlülüğün sonu diyelim, size hayırlı olsun hocam.

%15 cashback veriyor hocam 339 luk alırsanız 288 e geliyordu kazı kazanla 283 e düşüyordu.
O zaman nays'ı doldurayım full alışverişleri onla yaparım. Bu bankalardan medet umulmaz yok chip para yok bonus takip etmesi kullanması çok zor. Nays candır.

1698821551236.png

F5 Attım fiyatı 750 küsürden 600'e düştü ama indirim gözükmüyor. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine.

Membran ve red switchin fiyatındada manuel düzenleme yapmışlar

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
11.11 indirimleri ne zaman

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
O zaman nays'ı doldurayım full alışverişleri onla yaparım. Bu bankalardan medet umulmaz yok chip para yok bonus takip etmesi kullanması çok zor. Nays candır.
Hocam siz yine de kampanya kurallarını iyice okuyun sonra benim gibi 95 tl cashback beklerken 52 tl gelince ekrana şöyle bakakalmayın.
images (21).jpeg

CptSpork

80+ Bronze
Hocam siz yine de kampanya kurallarını iyice okuyun sonra benim gibi 95 TL cashback beklerken 52 TL gelince ekrana şöyle bakakalmayın. Alıntıyı görüntüle
Ahahaha :D Bazen her şey kuralına uygun olsa bile Cashback vermemek için diretiyorlar. N11'den m2 almıştım 2400 TL'ye 200 tl civarında mı ne cashback vermeleri lazımdı 1 hafta vermediler desteğe 2-3 kere yazdım 2 hafta sonra verdiler :D

CptSpork

80+ Bronze

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ahahaha :D Bazen her şey kuralına uygun olsa bile Cashback vermemek için diretiyorlar. N11'den m2 almıştım 2400 TL'ye 200 TL civarında mı ne cashback vermeleri lazımdı 1 hafta vermediler desteğe 2-3 kere yazdım 2 hafta sonra verdiler :D
valla hocam naysla çok yemek ve oyun aldığım için artık hangisine cashback geliyor hangisine gelmiyor tam anlamıyorum gidip tek tek kontrol etmem gerekiyor ama sanırım şuan trendyol yemek alışverişlerine cashback gelmiyor eskiden ne güzel veriyorlardı.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

Alıntıyı görüntüle
F5 Attım fiyatı 750 küsürden 600'e düştü ama indirim gözükmüyor. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine.

Membran ve red switchin fiyatındada manuel düzenleme yapmışlar
Nays ayda 1(bir) kere indirim uyguluyor hocam haberin olsun.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
339 klavye aldık da yorumlara biraz baktım. Bazı yorumlarda belli süre kullandıktan sonra belli tuşların basmadigi ve sıklıkla yay sesi geldiği belirtilmiş. Yay sesi mesele değil de tuş basma sorunu sıkıntı ya gerçi garantisi var.

CptSpork

80+ Bronze
339 klavye aldık da yorumlara biraz baktım. Bazı yorumlarda belli süre kullandıktan sonra belli tuşların basmadigi ve sıklıkla yay sesi geldiği belirtilmiş. Yay sesi mesele değil de tuş basma sorunu sıkıntı ya gerçi garantisi var.
Garantisi ne kadar? Varsa zaten sıkıntı yok. Akakçe fiyatı 600 700 civarında. Bi sorun olacağını sanmıyorum ama çokda üzülmemek lazım fiyat çok çok iyi sonuçta.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
Garantisi ne kadar? Varsa zaten sıkıntı yok. Akakçe fiyatı 600 700 civarında. Bi sorun olacağını sanmıyorum ama çokda üzülmemek lazım fiyat çok çok iyi sonuçta.
Fiyatı iyi olabilir tuş basma sorunu olursa kullanmaya teşkil eder verdiğin paraya değmez. 5 lira olsa bile zarar etmiş oluruz. 2 yıl garantili olarak gözüküyor
Edit,:Ayrıca şikayetvar'da şikayetleri inceledim. Kullanıcıların çoğunda tuş takılı kalma,basmama sikayetleri var. Ona göre dikkate alınız.

Son düzenleme:
Top Bottom