Fiyat değişti gameboosterinZiyoulang T60 dan iyi midir?
https://www.hepsiburada.com/gameboo...i-p-HBCV00003V06PT?url_src=and-product-detail derken bitti herhalde
Yüzde 10 veriyor nays zaten 5 TL de kazanda. Geldi 300 e gelmiş oluyor işte. Ben naysla aldım.naysla indirim var mı diye bakana kadar 339 luk olanı kaçırdım WĞKSKDKXŞSŞOWKDKCLXŞS
yüzde 15 veriyor hocam 339 luk klavye 288 e geliyor kazı kazanla 283 e düşüyorYüzde 10 veriyor nays zaten 5 TL de kazanda. Geldi 300 e gelmiş oluyor işte. Ben naysla aldım.
Hatta şimdi baktım yüzde 15 olmuşYüzde 10 veriyor nays zaten 5 TL de kazanda. Geldi 300 e gelmiş oluyor işte. Ben naysla aldım.
Evet yeni gördüm yüzde 15 yapmışlar bu ay.yüzde 15 veriyor hocam 339 luk klavye 288 e geliyor kazı kazanla 283 e düşüyor
Süper oldu yalnız bu ay alışveriş ayı maaşı gömecem sanırım bu ay alışverişeyüzde 15 veriyor hocam 339 luk klavye 288 e geliyor kazı kazanla 283 e düşüyor
Bende çok bişey vermez diye nays uğraşmadımda keşke naysla alsaymışım 20 tl 20 tldirValla ben gelsin de yeterki diye dümdüz sipariş verdim naysı maysı karıştırmadım
Çok inanmıyorum cunku gelcegıne ugrasmak ıstemedım.
bende alabilseydim çok süper olacaktı da aç gözlülüğün sonu diyelim, size hayırlı olsun hocam.Hatta şimdi baktım yüzde 15 olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yeni gördüm yüzde 15 yapmışlar bu ay.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Süper oldu yalnız bu ay alışveriş ayı maaşı gömecem sanırım bu ay alışverişe
%15 cashback veriyor hocam 339 luk alırsanız 288 e geliyordu kazı kazanla 283 e düşüyordu.Bende çok bişey vermez diye nays uğraşmadımda keşke naysla alsaymışım 20 TL 20 tldir