Neler Yeni

🔥İndirim GameBooster Nitro 360MM 1600TL

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
GameBooster olmasına bakmayın f/p diye diğer forumlarda çok öven gördüm

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,104
İsim
kilan embappe

swatteam

80+
Bu ürünleri kendileri imal etmiyorlar diye okumuştum çoğu parçasını bilindik markalardan satın alıyorlar ama olası bir sorunda marka ne kadar destek sağlar orası muamma tabii ki. Bence de sıvı soğutma ucuza kaçılacak ürün değil.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
5900x ile kullandım 6 ay. Hiçbir sorun yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Gider 500 TL ekler bunu alırım Sıvı Soğutma ucuza kaçılacak bir ürün değil...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece ne biliyim kasanın içinde güzel durması için çok ısınmayan bir işlemciye alırım onun dışında almam...
Gameboostere gömüyorsun ama attığın markayı daha önce duymadım dahi. Ayrıca ön yargılı olma gamebooster 2k 165 Hz monitorunu kullandım gayet sağlam ve güzel bir monitördu. Msi kullanan bir tanıdığa sattım sonra adam msidan sonra yadırgamadi bile görüntü kalitesi olarak farkı nerde ise yok dedi. O yüzden marka meraklısı olmadan biraz araştırmak gerekiyor

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,104
İsim
kilan embappe
Gameboostere gömüyorsun ama attığın markayı daha önce duymadım dahi. Ayrıca ön yargılı olma gamebooster 2k 165 Hz monitorunu kullandım gayet sağlam ve güzel bir monitördu. Msi kullanan bir tanıdığa sattım sonra adam msidan sonra yadırgamadi bile görüntü kalitesi olarak farkı nerde ise yok dedi. O yüzden marka meraklısı olmadan biraz araştırmak gerekiyor
Monitörle sıvı soğutmayı aynı kefeye koyman, enermax markasını hiç duymaman sıvı soğutma konusunda ne kadar cahil olduğunu anlatıyor... Bu soğutucu öyle i7-i9 soğutacak bir soğutucu değil he parasını hak eder mi ? Tartışılır...

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Monitörle sıvı soğutmayı aynı kefeye koyman, enermax markasını hiç duymaman sıvı soğutma konusunda ne kadar cahil olduğunu anlatıyor... Bu soğutucu öyle i7-i9 soğutacak bir soğutucu değil he parasını hak eder mi ? Tartışılır...
İlk önce konuşma uslubumuzu düzeltelim. Benle bu seviyede konuşan kişiye ne söylesem boş. Bir söz var bilir misin?
bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim. Sen direk markaya salliyosun bende sana markaya sallamanin boş olduğunu anlatıyorum. Anlar mısın diye sorucam ama anlatmayacağini bildiğim için ne desem boş..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,579
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom