Bu ürünleri kendileri imal etmiyorlar diye okumuştum çoğu parçasını bilindik markalardan satın alıyorlar ama olası bir sorunda marka ne kadar destek sağlar orası muamma tabii ki. Bence de sıvı soğutma ucuza kaçılacak ürün değil.Gider 500 TL ekler bunu alırım Sıvı Soğutma ucuza kaçılacak bir ürün değil...
Gameboostere gömüyorsun ama attığın markayı daha önce duymadım dahi. Ayrıca ön yargılı olma gamebooster 2k 165 Hz monitorunu kullandım gayet sağlam ve güzel bir monitördu. Msi kullanan bir tanıdığa sattım sonra adam msidan sonra yadırgamadi bile görüntü kalitesi olarak farkı nerde ise yok dedi. O yüzden marka meraklısı olmadan biraz araştırmak gerekiyorGider 500 TL ekler bunu alırım Sıvı Soğutma ucuza kaçılacak bir ürün değil...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece ne biliyim kasanın içinde güzel durması için çok ısınmayan bir işlemciye alırım onun dışında almam...
Monitörle sıvı soğutmayı aynı kefeye koyman, enermax markasını hiç duymaman sıvı soğutma konusunda ne kadar cahil olduğunu anlatıyor... Bu soğutucu öyle i7-i9 soğutacak bir soğutucu değil he parasını hak eder mi ? Tartışılır...Gameboostere gömüyorsun ama attığın markayı daha önce duymadım dahi. Ayrıca ön yargılı olma gamebooster 2k 165 Hz monitorunu kullandım gayet sağlam ve güzel bir monitördu. Msi kullanan bir tanıdığa sattım sonra adam msidan sonra yadırgamadi bile görüntü kalitesi olarak farkı nerde ise yok dedi. O yüzden marka meraklısı olmadan biraz araştırmak gerekiyor
İlk önce konuşma uslubumuzu düzeltelim. Benle bu seviyede konuşan kişiye ne söylesem boş. Bir söz var bilir misin?Monitörle sıvı soğutmayı aynı kefeye koyman, enermax markasını hiç duymaman sıvı soğutma konusunda ne kadar cahil olduğunu anlatıyor... Bu soğutucu öyle i7-i9 soğutacak bir soğutucu değil he parasını hak eder mi ? Tartışılır...