Neler Yeni

Gamebooster SS ıps monitör alınır mı?

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Ben aldım gayet iyi ama noname olduğu için size gelecek üründe iyi olur diyemem. Swarcow'da kullanıyor o da memnun. En azından ghosting'i yok. Işık sızması sorunu var ve yükseklik ayarı da yok ama bu bütçede birşeylerden kısılmış olması gerekir. 280hz zaten bambaşka bir şey. Bence risk almaya değer

mami61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulaş
Ben aldım gayet iyi ama noname olduğu için size gelecek üründe iyi olur diyemem. Swarcow'da kullanıyor o da memnun. En azından ghosting'i yok. Işık sızması sorunu var ve yükseklik ayarı da yok ama bu bütçede birşeylerden kısılmış olması gerekir. 280hz zaten bambaşka bir şey. Bence risk almaya değer
Işık sızması çok büyük sorun mu yani göze batıyor mu hiç bilmeyen biri farkeder mi fotoğraf çekip buraya atma şansjn var mı dostum

mami61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulaş
Işık sızması dediğin gözle görülebilir mi ? Fotoğraf çekip atsan gözükür mü yani çok büyük sorun mu

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Yavuz
Işık sızması dediğin gözle görülebilir mi ? Fotoğraf çekip atsan gözükür mü yani çok büyük sorun mu
Siyah ekran da beyazımsı bı leke gibi çok sorun olmaz bende de var.

Top Bottom