Gameforce 7r pro fan alınır mı

Sucuklumen42

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Merhaba arkadaşlar gametech x cooler mesh kasa kullanmaktayım kasa kücük ve hava sirkülasyonunu yetersiz buluyorum şuan 4 fan var kasada ve ben 4 fan daha alıp sogutmayı guclendırmek istiyorum bunun için bu fanlara karar verdim yeterli olacağını düşünüyorum ve butcem max bukadar sizce işimi görür mü 8 fan olacak toplam ve kasa dediğim gibi kücük mini kasa
1764701080584.webp

Sadece gösteriş olur daha iyi kitlere bakmanı tavsiye ederim

Yok hocam 1200rpm düşük kalıyor
Anladım teşekkür ederim değerlendircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam 1200rpm düşük kalıyor
Birde şey soracağım mesela 4 fan aldım ya benim üstte 2 tane takma yeri varda ekran kartı altınada takcam orada takma yeri yok ama onu şey yapayım diyorm kelepçeyle deliklerden geçirip sabitleyim olur demi öyle

Anladım teşekkür ederim değerlendircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde şey soracağım mesela 4 fan aldım ya benim üstte 2 tane takma yeri varda ekran kartı altınada takcam orada takma yeri yok ama onu şey yapayım diyorm kelepçeyle deliklerden geçirip sabitleyim olur demi öyle
Olur ben yapmıştım ama faydasını görmedim sana tavsiyem ekran kartını soğutmak istiyorsan tam ekran kartının hizasına ön panelin alt slotuna hafif güçlü bir fan takabilirsin daha çok etkisi olur 1600-1800rpm.arası falan o zaman ekran kartının kendi fanlarının hava akışınıda kesmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,363
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri