jackreacher
80+
6600xt'nin en iyi modellerinden biri iç parçalarına bakacak olursan 3050li sistemin parçalarının da güven verdiği söylenemez
Ulkede çok yaygın olmasa da iyi AMD ureticilerinden biridir. Red Devil en iyi modeli olmasa da orta seviye kartlarda gayet başarılı sogutmaya sahiptir. İnno3D RTX 3060 bile 14.5k iken ayni fiyatta 6600XT fazlasıyla iyi fiyat.Hayır linçlemiyorum iç donanım parçalarına bakıyorum da güven vermiyor, powercolor modeli ilk defa öğrendim
PowerColor'un servise gidiş yani RMA oranı Sapphire'in tam iki katıdır. Sapphire in yanına yaklaşamaz, çok ölünün de ölüsü bir fiyat değilse uzak durulmalıdır. İş birliği nedeniyle algı yapan yayınlardan uzak durmanizi öneririmUlkede çok yaygın olmasa da iyi AMD ureticilerinden biridir. Red Devil en iyi modeli olmasa da orta seviye kartlarda gayet başarılı sogutmaya sahiptir. İnno3D RTX 3060 bile 14.5k iken ayni fiyatta 6600XT fazlasıyla iyi fiyat.
Saplaa. Senden iyisi yok be kralPowerColor'un servise gidiş yani RMA oranı Sapphire'in tam iki katıdır. Sapphire in yanına yaklaşamaz, çok ölünün de ölüsü bir fiyat değilse uzak durulmalıdır. İş birliği nedeniyle algı yapan yayınlardan uzak durmanizi öneririm
Hıhıhıhığ gayet güzel bir cevaptı, teşekkürler.PowerColor'un servise gidiş yani RMA oranı Sapphire'in tam iki katıdır. Sapphire in yanına yaklaşamaz, çok ölünün de ölüsü bir fiyat değilse uzak durulmalıdır. İş birliği nedeniyle algı yapan yayınlardan uzak durmanizi öneririm
Doğrudur. Amd kart alacaksam benim de ilk tercih edeceğim marka Sapphire'dır. Suan piyasada fiyatına göre en uygun 6600XT içeren kasa bu olduğu için tavsiye ettim. Bir de Powercolor'un Hellhound ve Red Devil modelleri, sogutma konusunda bazı rakiplerine göre oldukça iyi gözüküyor. Tabii elime alıp 6000 serilerini inceleme fırsatım olmadı eminim siz daha yetkinsinizdir ama fiyatlar boyle iken ben degerlendirirdim.PowerColor'un servise gidiş yani RMA oranı Sapphire'in tam iki katıdır. Sapphire in yanına yaklaşamaz, çok ölünün de ölüsü bir fiyat değilse uzak durulmalıdır. İş birliği nedeniyle algı yapan yayınlardan uzak durmanizi öneririm