Sistemimi oradan almistir guvenilir.Arkadaşlar merhaba bilgisayar alıcam gamegaraj dan güvenilirmidir duymadığım için soruyorum
Yani sorun yasamadigim icin net bir sey diyemeyecegim. Ama canli destegi gayet iyi. Bir soru sormustum hizlica cevaplamislardi.Bir sorun çıkınca hallediyolarmı bir bilgin varmı
Tamamdır yarın sipariş vericeğim sistemi ilk bilgisayar ım olucak inşallahYani sorun yasamadigim icin net bir sey diyemeyecegim. Ama canli destegi gayet iyi. Bir soru sormustum hizlica cevaplamislardi.
Hayirli olsun hocam. Meraktan soruyorum hangi sistemi alacaksiniz?Tamamdır yarın sipariş vericeğim sistemi ilk bilgisayar ım olucak inşallah
Yani sistemin adını hatırlamıyorum başka bir telefondan baktım fakat parçalarını bilmiyorumHayirli olsun hocam. Meraktan soruyorum hangi sistemi alacaksiniz?
Ne kadara aldiniz hocam?Yani sistemin adını hatırlamıyorum başka bir telefondan baktım fakat parçalarını bilmiyorum
Ryzen 5 5600
Palit 4060
Xpg gammix d35 cl18 3600mhz
Curical 3 1tb m2sdd
Asus pırme b450 m k ıı
Guzel fiyat hocam butceniz artmiyordu ise guzel secim olmus.19.477
Bütçe buraya kadar artabildi gönül isterdiki anakartı b550 yapmayı ama olsunGuzel fiyat hocam butceniz artmiyordu ise guzel secim olmus.
Degmez hocam. Onun yerine PC kolikte ki 4060TI sistemi alirdiniz. Palitin de sogutmasi iyidir.Bütçe buraya kadar artabildi gönül isterdiki anakartı b550 yapmayı ama olsun
Bide bazı ark lsr asus a geçmemi söyledi ekran kartında fakst bi soğutma perfonmansı için 2k veryeme deymez bence
Bende öyle düşündüm sistemde ram ler gskill ripjaws serisi vardı 35 tl daha vererek 3600mhz e geçtim birde 1tb yaptım +300 vererekDegmez hocam. Onun yerine PC kolikte ki 4060TI sistemi alirdiniz. Palitin de sogutmasi iyidir.