Neler Yeni

Gamegaraj Neden Bu Kadar Öneriliyor?

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
1593544670268.png

1593544690928.png

DA-SISTEM 2 Stoklara gene bitmiş ama sabahtan beri vardı. 300 TL farkla 1 seviye yüksek ekran kartı ve işlemci alabiliyorsunuz. Hangisini almak daha mantıklı (Markaları kıyaslamıyorum bile).

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Aynı fiyata Corsairin RAM'ini mi alırsınız yoksa Crucial mi?
+ Bu markalar zaten piyasada da ucuz.
Crucial Micron bellek üreticisinin kendi markası ve Corsair'in RAM'leri için de bellek tedarikçisi olmuş oluyor.
Şu sistemlerde ne olduğunu bildiğimiz bir güç kaynağı kullanılsaydı gerçekten iyi sistemler ama ben de tercih etmem açıkçası.
Teker teker fırsatları kovalayınca daha iyi markalar ve biraz daha ucuz topladım aynı bilgisayarı (almadım).
Bu doğru bir yaklaşım. İndirim kovalanmasa bile hemen hemen aynı fiyatta oluyorlar zaten. İndirim kovalanırsa daha ucuza bile toplanır dediğiniz gibi.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ryzen 5 3600 ve 5600 XT eklenince fiyat ne kadar oluyor?
Dostum senin yaptığın yalnış bir şey çünkü sen 1300 tl civarı indirimle gelen bir d.a sistemini örnek gösteriyorsun bi zahmet daha ucuz olsun onun dışında bana aynı özellikli bir kasa göstermeni istiyorum.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Son birkaç aydır teknolojiden uzaktım. Bir baktım neredeyse her sistem almak isteyene Gamegaraj öneriyorlar. Nedir bu sitenin sırrı?
ucuz hızlı ve güvenilir firma satış sonrası desteği iyi

ExploiT

80+ Bronze
Gördüğüm kadarıyla Palit, Biostar, Crucial gibi diğer markalara nazaran daha ucuz bileşenler koyuyorlar. Bir zahmet ucuz olsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teker teker fırsatları kovalayınca daha iyi markalar ve biraz daha ucuz topladım aynı bilgisayarı (almadım).

Bu markalar ucuz markalar değil ucuz olmasının sebebi gamegaraj eksa elektroniğin firması kendileri tedarik ediyorlar. Araya farklı bir firma daha girip kar marjı koymuyor. Örnek veriyorum palit marka bir ürün 100tl ise eksa elektronik x bilgisayara %10 marjla satar. x marka bilgisayar firması %10 daha koyar öyle satar. Ancak gamegaraj kendi firmaları olduğundan geldiği fiyattan üzerine tek kar koyarak satarlar. Bu yüzden fiyat anlamında avantajlılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,030
Üyeler
168,724
Son üye
birkancuhadar47
Top Bottom