fena değil güzel sistem ama ilerisi için psuyu 850w öneririm ve pahalı özellik olarak iyiSelamlar, Yeni bir sistem alacağım için hazır sistem bakıyordum. Gamegarajda bu sistemi bulduktan sonra özelleştirerek böyle yaptım. Sizce alınır mı? ( Bütçe max 54k)
Alıntıyı görüntüle
Hocam daha ucuzu varsa atabilir misiniz ? İşlemci 7500f olmasa güzel olur.fena değil güzel sistem ama ilerisi için psuyu 850w öneririm ve pahalı özellik olarak iyi
Hocam geçen konuda attığımda ekran kartı markasına laf ettiler ama bilemedim.net alınır. pahalı yazanlara bakma onlar 2 aydır bedava sistem kovalamaya calısıyor.
hayır eleştirmek icin parça aradım bulamadım. ekran kartı zaten 4070 s işlemci desen 10 numara kasa desen iyi ramler 32 ssd 1 tb düsünme bile.
aynı sistem 50 ye bulunur en azından klavye mouse parası çıkarnet alınır. pahalı yazanlara bakma onlar 2 aydır bedava sistem kovalamaya calısıyor. bunlara 35 k fiyat bandında 4070 s sistem versen son ne olur abi derler.
hayır eleştirmek icin parça aradım bulamadım. ekran kartı zaten 4070 s işlemci desen 10 numara kasa desen iyi ramler 32 ssd 1 tb düsünme bile.
hocam bulma imkanınız varmıdır ben bulamadım çünküaynı sistem 50 ye bulunur en azından klavye mouse parası çıkar
ben sana ne dedim hocam; bu ekran kartlarının en kötüsü 24 k en iyisi ( 3 fanlı) 36 k bunları karşılaştır eğerki aralarında 5 dereceden fazla cıkarsa ben boşuna aylardır araştırmısım. bu markaların kartları genelde aynı işi görür, paran varsa asus msi alırsın yok ben kazık yemek istemiyorum dersen palit, inno ve galax seç beğen.Hocam daha ucuzu varsa atabilir misiniz ? İşlemci 7500f olmasa güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam geçen konuda attığımda ekran kartı markasına laf ettiler ama bilemedim.
zamanınız varsa yarına müsait olursam bakarım pek müsait değilimhocam bulma imkanınız varmıdır ben bulamadım çünkü
Haklısınız hocam asus alma gibi bir imkanım yok söylediğiniz 3 markadan gideceğimben sana ne dedim hocam; bu ekran kartlarının en kötüsü 24 k en iyisi ( 3 fanlı) 36 k bunları karşılaştır eğerki aralarında 5 dereceden fazla cıkarsa ben boşuna aylardır araştırmısım. bu markaların kartları genelde aynı işi görür paran varsa asus msi alırsın yok ben kazık yemek istemiyorum dersen palit, inno ve galax seç beğen.
bak ben 2 markanın 4070 super kartını deneme şansı yakaladım, iyi dedikleri galaxla 75 dereceye cıkıyordu kart ısısı, ısınıyor dedikleri ventus 65 üstünü görmedi her yazılana aldırma. palit her türlü işini görür düsünme yani.Haklısınız hocam asus alma gibi bir imkanım yok söylediğiniz 3 markadan gideceğim
Hocam arkadaşın dediği gibi 850w yapmaya gerek varmı 750w yeterlimidir yoksabak ben 2 markanın 4070 super kart deneme şansı yakaladım iyi dedikleri galaxla 75 dereceye cıkıyordu ısınıyor dedikleri ventus 65 üstünü görmedi her yazılana aldırma.
o görseldeki kasa yeter bence. 750+80 mesh kalitelidir. ama rgb değişmiyor haberin olsun rainbow sadece.Hocam arkadaşın dediği gibi 850w yapmaya gerek varmı 750w yeterlimidir yoksa