🔥İndirim Gamegaraj Ürünlerinde %3 indirim + 9 Taksit

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Forumun favori markasında %3 indirim var. Üzerine 9 taksit ise çileği. İlgilenenler kaçırmasın dostlar

Başka markalarda da aynı indirimler var bi göz atın derim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

marka model hakkında bilgim yok. bir iki kişinin mağdur olduğu detaylar vardı diye hatırlıyorum. araştırmakta ya da bilgili insanların yazmasında fayda var

teşşekürler fiyat olarak bir tık düşüğü varmı 60 ya da 60 dan az da olur grafik ve çizim programları için

marka model hakkında bilgim yok. bir iki kişinin mağdur olduğu detaylar vardı diye hatırlıyorum. araştırmakta ya da bilgili insanların yazmasında fayda var
evet benimde fazla bilgim yok bu marka hakkında hp victus ve lenovo dedi birçok çevrem ama bu da iyiyse hayır demem

teşşekürler fiyat olarak bir tık düşüğü varmı 60 ya da 60 dan az da olur grafik ve çizim programları için

evet benimde fazla bilgim yok bu marka hakkında hp victus ve lenovo dedi birçok çevrem ama bu da iyiyse hayır demem
Gamegaraj markası f/p oranında çok başarılı forumda çok kez konuşuldu. Güvenle alabilirsin hazır kampanya varken

vallahi inan laptoplar hakkında çok bilgim yok ama 60k da 5060 lar var. 2k farkla 5070 almak daha mantıklı o yüzden o bütçeye çıkabiliyorsan 2k vermeyip 5060 alman mantıksız.

vallahi inan laptoplar hakkında çok bilgim yok ama 60k da 5060 lar var. 2k farkla 5070 almak daha mantıklı o yüzden o bütçeye çıkabiliyorsan 2k vermeyip 5060 alman mantıksız.
Gamegaraj markası f/p oranında çok başarılı forumda çok kez konuşuldu. Güvenle alabilirsin hazır kampanya varken
aslında işimi görsün yeter fazla bir beklentim yok ama parasının hakkınıda versin ama maalesef 60 ın üstüne çıkamıyorum 50-60 arası maximum ucuzfiyat/idealperformans düşüncesinde arıyorum öneriniz nedir bu bağlamda https://www.trendyol.com/game-garaj...ssd-rtx5060-16-qhd-180hz-ips-free-p-967147319 buna ne dersiniz

5050 olsa hayır derdim ama 5060 başarılı hocam. Pişman olmazsın
teşşekürler hocam peki aldıktan sonra sıkıntı yaşarsam ilgileniyorlar mı ? garantisi ne kadar ? grafik ve çizim programlarında fan hızı çok dikkat çeker mi bir acer lenovo veya hp gibi iyi midir bu laptop

teşşekürler hocam peki aldıktan sonra sıkıntı yaşarsam ilgileniyorlar mı ? garantisi ne kadar ? grafik ve çizim programlarında fan hızı çok dikkat çeker mi bir acer lenovo veya hp gibi iyi midir bu laptop
Evet evet. Garajonline güvenilir satıcı hiç merak etme. Standart 2 yıl garantileri var diğer markalar gibi. Dediğim gibi ürün kasası, konfigürasyonları beğenilen marka için rahat olsun. Global markaların üretimlerinde hep problem oluyor, kronik problemler ardı arkası kesilmiyor

Geri