Bak güzel kardeşim. Sana "mal" demiyorum yanlış anlama , "anlatım şekli olarak mala anlatır gibi" anlatacağım. Basitleştireceğim diyelim. Eğer ben bir sistemi eleştirmişsem , konu sahibi veya herhangi biri "yaW 50 kişiye gösterdim sen nasıl kötü dersin yaw" veya "hadi sen topla da görelim bakalım" gibi emir kipi içeren cümleler kurarsa , bende insan olarak sinirlenip "umrumda değil arkadaşlar. Ne alıyorsanız , ne topluyorsanız toplayın." der olaydan çıkarım. Sonra siz "eĞeğeĞ noldu hadi toplasana hadi noldu LA toplayamadın demi işte sallama böyle" derseniz , bende alay eder geçerim. Bu kadar basit. Sabrımı zorlamayın ! Gerçekten sinirlenmeye başladım. Çoluk çocuk gibi triplere girmeyin.Ne demelerini bekliyorsun, bir sisteme kötü diyorsa öneride bulunması lazım. Kötü deyip geçmek ne kadar mantıklı sence?
Ben burada kaba bir söylem göremiyorum.Bi toplada görelim o zaman
Tamam dostum en haklı sizsiniz, iyi geceler hepinize.Bak güzel kardeşim. Sana "mal" demiyorum yanlış anlama , "anlatım şekli olarak mala anlatır gibi" anlatacağım. Basitleştireceğim diyelim. Eğer ben bir sistemi eleştirmişsem , konu sahibi veya herhangi biri "yaW 50 kişiye gösterdim sen nasıl kötü dersin yaw" veya "hadi sen topla da görelim bakalım" gibi emir kipi içeren cümleler kurarsa , bende insan olarak sinirlenip "umrumda değil arkadaşlar. Ne alıyorsanız , ne topluyorsanız toplayın." der olaydan çıkarım. Sonra siz "eĞeğeĞ noldu hadi toplasana hadi noldu LA toplayamadın demi işte sallama böyle" derseniz , bende alay eder geçerim. Bu kadar basit. Sabrımı zorlamayın ! Gerçekten sinirlenmeye başladım. Çoluk çocuk gibi triplere girmeyin.
Bende benim söylediklerimde kaba bir söylem göremiyorum Zaten YOK YOK! YOOK!Ben burada kaba bir söylem göremiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam dostum en haklı sizsiniz, iyi geceler hepinize.
Okumadan geçmekte güzel kafaymış.Ben burada kaba bir söylem göremiyorum.
Tamam dostum en haklı sizsiniz, iyi geceler hepinize.
Şahsen ben de kaba bir cümle görmedim.Ben burada kaba bir söylem göremiyorum
Uza diyen birinin kabalık görememesi gayet normal. İyi akşamlar.Ben burada kaba bir söylem göremiyorum.
Tüm samimiyetimle söylüyorum, sonuna kadar okudum. İki tarafında yanlış söylemleri mevcut, bence tatsızlaşmadan konuyu kapatalım derim. İyi geceler...Bende benim söylediklerimde kaba bir söylem göremiyorum Zaten YOK YOK! YOOK!
Şu mesajlara ;
Okumadan geçmekte güzel kafaymış.
GameGaraj'daki.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu sistem + patriot brust 480gb SSD mi?
yoksa https://www.vatanbilgisayar.com/int...-h410m-v3-crucial-480gb-kingston-8gb-ram.html bu sistem mi rami 8x2 yapıcam tabi ki
Kaba söyleme kaba cevap...Uza diyen birinin kabalık görememesi gayet normal. İyi akşamlar.