Neler Yeni

Gamegaraj vs Vatan Toplama PC

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Konu sahibi rica etmiş işte, bir çıkarım olmayan şey için neden mutluluk ya da minnet duyayım?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ne demelerini bekliyorsun, bir sisteme kötü diyorsa öneride bulunması lazım. Kötü deyip geçmek ne kadar mantıklı sence?
Bak güzel kardeşim. Sana "mal" demiyorum yanlış anlama , "anlatım şekli olarak mala anlatır gibi" anlatacağım. Basitleştireceğim diyelim. Eğer ben bir sistemi eleştirmişsem , konu sahibi veya herhangi biri "yaW 50 kişiye gösterdim sen nasıl kötü dersin yaw" veya "hadi sen topla da görelim bakalım" gibi emir kipi içeren cümleler kurarsa , bende insan olarak sinirlenip "umrumda değil arkadaşlar. Ne alıyorsanız , ne topluyorsanız toplayın." der olaydan çıkarım. Sonra siz "eĞeğeĞ noldu hadi toplasana hadi noldu LA toplayamadın demi işte sallama böyle" derseniz , bende alay eder geçerim. Bu kadar basit. Sabrımı zorlamayın ! Gerçekten sinirlenmeye başladım. Çoluk çocuk gibi triplere girmeyin.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Bi toplada görelim o zaman
Ben burada kaba bir söylem göremiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak güzel kardeşim. Sana "mal" demiyorum yanlış anlama , "anlatım şekli olarak mala anlatır gibi" anlatacağım. Basitleştireceğim diyelim. Eğer ben bir sistemi eleştirmişsem , konu sahibi veya herhangi biri "yaW 50 kişiye gösterdim sen nasıl kötü dersin yaw" veya "hadi sen topla da görelim bakalım" gibi emir kipi içeren cümleler kurarsa , bende insan olarak sinirlenip "umrumda değil arkadaşlar. Ne alıyorsanız , ne topluyorsanız toplayın." der olaydan çıkarım. Sonra siz "eĞeğeĞ noldu hadi toplasana hadi noldu LA toplayamadın demi işte sallama böyle" derseniz , bende alay eder geçerim. Bu kadar basit. Sabrımı zorlamayın ! Gerçekten sinirlenmeye başladım. Çoluk çocuk gibi triplere girmeyin.
Tamam dostum en haklı sizsiniz, iyi geceler hepinize.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Bende benim söylediklerimde kaba bir söylem göremiyorum :) Zaten YOK YOK! YOOK!
Şu mesajlara ;

Okumadan geçmekte güzel kafaymış.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Bende benim söylediklerimde kaba bir söylem göremiyorum :) Zaten YOK YOK! YOOK!
Şu mesajlara ;

Okumadan geçmekte güzel kafaymış.
Tüm samimiyetimle söylüyorum, sonuna kadar okudum. İki tarafında yanlış söylemleri mevcut, bence tatsızlaşmadan konuyu kapatalım derim. İyi geceler...

Top Bottom