Neler Yeni

Gamegaraj vs Vatan Toplama PC

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ne toplayacağım size ? Ne haliniz varsa görün arkadaşlar. Alın alın çok iyi sistem. Umrumda değilsiniz.
Sistemi eleştirince hemen ağlıyorsunuz "yaa anne hayır ama ona kötü diyemez ben çok beyendimm."
Madem beğenmiyorsun sistemi daha iyi bir öneride bulun, öneri yapmayacaksan da boş yapmadan konudan uza.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Stokların yenilenmesini beklerseniz olabilir bence. Gamegarajdaki güzel gibi duruyor.Fiyata bakmadan tabi ki.
Bu fiyata daha iyisini bulamadım dostum bulsan anakart yo kbişi yok illa bişeyler eksik

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Madem beğenmiyorsun sistemi daha iyi bir öneride bulun, öneri yapmayacaksan da boş yapmadan konudan uza.
Öncelikle saygı çerçevesi içinde kal. "Uza" ne demek ? Arkadaşlar saçma tavırlar sergilemeseydi ben zaten seve seve topladığım sistemi sunacaktım. Sizin gibi "3.5" insanlar her yerde olduğu gibi burada da çok fazla olduğu için , kaybediyorsunuz.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Siz konuyu yanlış anlıyorsunuz. Gerçi böyle konuşan birine de saygı uslup falan anlatıcak değilim :)

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Öncelikle saygı çerçevesi içinde kal. "Uza" ne demek ? Arkadaşlar saçma tavırlar sergilemeseydi ben zaten seve seve topladığım sistemi sunacaktım. Sizin gibi "3.5" insanlar her yerde olduğu gibi burada da çok fazla olduğu için , kaybediyorsunuz.
Ters bi şekilde yaklaştın aynı şekilde karşılığını aldın uzatmana gerek yok

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ters bi şekilde yaklaştın aynı şekilde karşılığını aldın uzatmana gerek yok
Arkadaş gerekli cevabı vermiş.
Saygı çerçevesinde olmayan birisine neden zıt bir şekilde karşılık vereyim, herkes hakettiğini bulur.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Arkadaş gerekli cevabı vermiş.
Saygı çerçevesinde olmayan birisine neden zıt bir şekilde karşılık vereyim, herkes hakettiğini bulur.
"Saygı çerçevesinde olmadığım" yer tam olarak neresidir ? Size herhangi bir hakaretim oldu mu siz yazmadan önce ? Bir okuyun bakalım. Bana emir verir gibi konuşursanız , elimin tersiyle iterim. Haddinizi bilin önce.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
H410M-F anakart
GG PSU
i3 10100F
8 ciguli RAM vs. vs. vs.;
Ancak 1660 Super var wow omg çok iyi sistem hemen almalıyım ekran kartı önemli sadece. Anladım.
Sistemde 16GB RAM var önce konuyu adam gibi okumalıydın, 10100F + H410'un nesini eksi olarak gördüğünü anlamadım bu dönemde bu ikiliden daha F/P'si varsa atarsın buraya.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Sistemde 16GB RAM var önce konuyu adam gibi okumalıydın, 10100F + H410'un nesini eksi olarak gördüğünü anlamadım bu dönemde bu ikiliden daha F/P'si varsa atarsın buraya.
Bunun neresi saygısızlık?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
1610911859204.png

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hayır. Vatandaki sistemden 300 TL daha ucuza alternatif bir sistem topladım yaklaşık 1 hafta önce. Ama 3 kişi aynı anda saçma saçma tavırlar sergilediğiniz için atmak istemiyorum. Ne düşünürseniz düşünün. Konu sahibi arkadaş "50 kişiye gösterdim ilk kötü diyen sensin neresi kötü acaba söyle" gibi tavırlar sergilemişti başta. Sonra sizde katıldınız falan filan... Tak İ3 oyna Cyberpunk. Hadi iyi günler.
Nazlı bir kız gibisiniz. Bu kadar alınganlık xD

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Top Bottom