Neler Yeni

Gamegaraj vs Vatan Toplama PC

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ne ağlamasından bahsediyosun tek tek toplamak karlı demişsin bende topla dedim burdan ağlayan sen olmayasın toplayamadığın için ?
Topladım zaten. Arkadaşım kullanıyor 🙃

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Çünkü insanlara arkası olmayan bir şeyden laf atmayı çok seviyorsun.Tabi iş icraate gelince fasa fiso.Madem toplayamıyorsun o zaman söylemeyeceksin
Toplamayıp laf attığımı kim söyledi ? Siz kendiniz kaşındınız. Sisteme bi eleştiri yaptım hemen "UĞaĞ O nasıL laf Lan sEN topLA bana AT BakiM Hadi haDİ noldu ?" dediğiniz için atmıyorum. Ayrıca sistemi burdan tanıştığım bazı insanların olduğu ufak grubumuzda paylaştım.

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Toplamayıp laf attığımı kim söyledi ? Siz kendiniz kaşındınız. Sisteme bi eleştiri yaptım hemen "UĞaĞ O nasıL laf Lan sEN topLA bana AT BakiM Hadi haDİ noldu ?" dediğiniz için atmıyorum. Ayrıca sistemi burdan tanıştığım bazı insanların olduğu ufak grubumuzda paylaştım.
Hemen laf falan etmedik.Toplama ucuz oluyo dedin bizde senden toplama istedik ve sende bahane olarak bu mesajları atıyosun

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hemen laf falan etmedik.Toplama ucuz oluyo dedin bizde senden toplama istedik ve sende bahane olarak bu mesajları atıyosun
Hayır. Vatandaki sistemden 300 TL daha ucuza alternatif bir sistem topladım yaklaşık 1 hafta önce. Ama 3 kişi aynı anda saçma saçma tavırlar sergilediğiniz için atmak istemiyorum. Ne düşünürseniz düşünün. Konu sahibi arkadaş "50 kişiye gösterdim ilk kötü diyen sensin neresi kötü acaba söyle" gibi tavırlar sergilemişti başta. Sonra sizde katıldınız falan filan... Tak İ3 oyna Cyberpunk. Hadi iyi günler.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bir toplada görelim o zaman
Çünkü insanlara arkası olmayan bir şeyden laf atmayı çok seviyorsun.Tabi iş icraate gelince fasa fiso.Madem toplayamıyorsun o zaman söylemeyeceksin
Kendinizle çelişiyorsunuz. Saygılı ve düzgün bir üslup kullansanız keşke artık şu forumda. @Redmental gibi düşünüyorum daha iyisi toplanabilir fakat bu dönemde sistem toplamak başlı başına saçmalık bence. Yine de attığınız sistem güzel fiyata bakmazsak.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Kendinizle çelişiyorsunuz. Saygılı ve düzgün bir üslup kullansanız keşke artık şu forumda. @Redmental gibi düşünüyorum daha iyisi toplanabilir fakat bu dönemde sistem toplamak başlı başına saçmalık bence. Yine de attığınız sistem güzel fiyata bakmazsak.
Daha iyi bir alternatif yok maalesef ülkemizin durumu böyle 2-3 haftadır araştırıyorum

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Daha iyi bir alternatif yok maalesef ülkemizin durumu böyle 2-3 haftadır araştırıyorum
Stokların yenilenmesini beklerseniz olabilir bence. Gamegarajdaki güzel gibi duruyor.Fiyata bakmadan tabi ki.

Top Bottom