VRM kalitesi olarak MSI iyi. Hem gün gelir illaki m2 takmak istersin. M2 olmazsa olmaz.Oda 100TL arttırıyor gerek var mı :9
VRM kalitesi olarak MSI iyi. Hem gün gelir illaki m2 takmak istersin. M2 olmazsa olmaz.Oda 100TL arttırıyor gerek var mı :9
Topladım zaten. Arkadaşım kullanıyorNe ağlamasından bahsediyosun tek tek toplamak karlı demişsin bende topla dedim burdan ağlayan sen olmayasın toplayamadığın için ?
Tamam bende buraya atmanı istiyorum merak ettimTopladım zaten. Arkadaşım kullanıyor
Asusta kötü değildir yaniVRM kalitesi olarak MSI iyi. Hem gün gelir illaki m2 takmak istersin. M2 olmazsa olmaz.
Atda aliyim o zamanTopladım zaten. Arkadaşım kullanıyor
Bize de güncel fiyatlar ile toplar mısın?Topladım zaten. Arkadaşım kullanıyor
Bize de güncel fiyatlar ile toplar mısın?
Asusta kötü değildir yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atda aliyim o zaman
Hayır.Tamam bende buraya atmanı istiyorum merak ettim
Çünkü insanlara arkası olmayan bir şeyden laf atmayı çok seviyorsun.Tabi iş icraate gelince fasa fiso.Madem toplayamıyorsun o zaman söylemeyeceksinHayır.
Toplamayıp laf attığımı kim söyledi ? Siz kendiniz kaşındınız. Sisteme bi eleştiri yaptım hemen "UĞaĞ O nasıL laf Lan sEN topLA bana AT BakiM Hadi haDİ noldu ?" dediğiniz için atmıyorum. Ayrıca sistemi burdan tanıştığım bazı insanların olduğu ufak grubumuzda paylaştım.Çünkü insanlara arkası olmayan bir şeyden laf atmayı çok seviyorsun.Tabi iş icraate gelince fasa fiso.Madem toplayamıyorsun o zaman söylemeyeceksin
Hemen laf falan etmedik.Toplama ucuz oluyo dedin bizde senden toplama istedik ve sende bahane olarak bu mesajları atıyosunToplamayıp laf attığımı kim söyledi ? Siz kendiniz kaşındınız. Sisteme bi eleştiri yaptım hemen "UĞaĞ O nasıL laf Lan sEN topLA bana AT BakiM Hadi haDİ noldu ?" dediğiniz için atmıyorum. Ayrıca sistemi burdan tanıştığım bazı insanların olduğu ufak grubumuzda paylaştım.
Hayır. Vatandaki sistemden 300 TL daha ucuza alternatif bir sistem topladım yaklaşık 1 hafta önce. Ama 3 kişi aynı anda saçma saçma tavırlar sergilediğiniz için atmak istemiyorum. Ne düşünürseniz düşünün. Konu sahibi arkadaş "50 kişiye gösterdim ilk kötü diyen sensin neresi kötü acaba söyle" gibi tavırlar sergilemişti başta. Sonra sizde katıldınız falan filan... Tak İ3 oyna Cyberpunk. Hadi iyi günler.Hemen laf falan etmedik.Toplama ucuz oluyo dedin bizde senden toplama istedik ve sende bahane olarak bu mesajları atıyosun
Hemen laf falan etmedik.Toplama ucuz oluyo dedin bizde senden toplama istedik ve sende bahane olarak bu mesajları atıyosun
Bir toplada görelim o zaman
Kendinizle çelişiyorsunuz. Saygılı ve düzgün bir üslup kullansanız keşke artık şu forumda. @Redmental gibi düşünüyorum daha iyisi toplanabilir fakat bu dönemde sistem toplamak başlı başına saçmalık bence. Yine de attığınız sistem güzel fiyata bakmazsak.Çünkü insanlara arkası olmayan bir şeyden laf atmayı çok seviyorsun.Tabi iş icraate gelince fasa fiso.Madem toplayamıyorsun o zaman söylemeyeceksin
Daha iyi bir alternatif yok maalesef ülkemizin durumu böyle 2-3 haftadır araştırıyorumKendinizle çelişiyorsunuz. Saygılı ve düzgün bir üslup kullansanız keşke artık şu forumda. @Redmental gibi düşünüyorum daha iyisi toplanabilir fakat bu dönemde sistem toplamak başlı başına saçmalık bence. Yine de attığınız sistem güzel fiyata bakmazsak.
Stokların yenilenmesini beklerseniz olabilir bence. Gamegarajdaki güzel gibi duruyor.Fiyata bakmadan tabi ki.Daha iyi bir alternatif yok maalesef ülkemizin durumu böyle 2-3 haftadır araştırıyorum