Redmental
80+ Gold
Dahası
K.Kimse alttaki sistemi savunmadı!
K.Kimse alttaki sistemi savunmadı!
Attığı mesajı okursan anlarsın.Bunun neresi saygısızlık?
Alınganlık olan bir durum göremedim ben ? Fakat her neysem , sizin gibi olmaktan iyidir.Nazlı bir kız gibisiniz. Bu kadar alınganlık xD
Hangi mesajı diyorum işte.Attığı mesajı okursan anlarsın.
Hangi mesajı diyorum işte.
Kız gibi? Sizin gibi saygısızca konuşunca erkek mi oluyoruz. Büyüyün artık.Nazlı bir kız gibisiniz. Bu kadar alınganlık xD
Ben mi saygısız oldum. Breh Breh Breh!Kız gibi? Sizin gibi saygısızca konuşunca erkek mi oluyoruz. Büyüyün artık.
Ne demelerini bekliyorsun, bir sisteme kötü diyorsa öneride bulunması lazım. Kötü deyip geçmek ne kadar mantıklı sence?Zaten onlardan önce nasıl bir saygısızlık yapmış onu soruyorım? Karşısındakiler direk "hadi topla" diye tepki verirse bunlar gayet normal.
İnsan gibi "atabilirseniz mutlu oluruz" veya "Daha iyisi nasıl olabilir" falan yazabilirler. Çocuğa anlatır gibi burda üslup mu öğretiyim sizeNe demelerini bekliyorsun, bir sisteme kötü diyorsa öneride bulunması lazım. Kötü deyip geçmek ne kadar mantıklı sence?
İnsan gibi "atabilirseniz mutlu oluruz" veya "Daha iyisi nasıl olabilir" falan yazabilirler. Çocuğa anlatır gibi burda üslup mu öğretiyim size
Şu sistemi 50 kişiye gösterdim tek kötü diyen sensin daha iyisini toplarsan onu alırım kendim de topladım 5.100TLye 1650superli oluyor onun yerine 5400e 1660super alıyorum
@AsagBir toplada görelim o zaman