The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
F olanda m.2 desteği yokRica etsem farkını açıklayabilir misin?
K olanda var
F olanda m.2 desteği yokRica etsem farkını açıklayabilir misin?
Bir toplada görelim o zamanİkisi de kötü. Tek tek toplamak çok çok daha mantıklı ve kârlı.
H410M-F anakartŞu sistemi 50 kişiye gösterdim tek kötü diyen sensin daha iyisini toplarsan onu alırım kendim de topladım 5.100TLye 1650superli oluyor onun yerine 5400e 1660super alıyorum
Daha kaliteli al diye dedim.Neden Asus h410 yeterli
Aynnen öyle
Ne toplayacağım size ? Ne haliniz varsa görün arkadaşlar. Alın alın çok iyi sistem. Umrumda değilsiniz.Bir toplada görelim o zaman
PSU dandik bir psu değilH410M-F anakart
GG PSU
i3 10100F
8 ciguli RAM vs. vs. vs.;
Ancak 1660 Super var wow omg çok iyi sistem hemen almalıyım ekran kartı önemli sadece. Anladım.
Bu bütçeye 1660 superli sistem toplar mısın?Ne toplayacağım size ? Ne haliniz varsa görün arkadaşlar. Alın alın çok iyi sistem. Umrumda değilsiniz.
Sistemi eleştirince hemen ağlıyorsunuz "yaa anne hayır ama ona kötü diyemez ben çok beyendimm."
B460 tercih edilebilir ama bütçeyi arttırmak istemiyorum
Oda 100TL arttırıyor gerek var mı :9O zaman MSI H410 al
Hocam K olan stokta yokmuş M2 SSD Kullanmayacağım F mi tercih etmeliyim R mi?F olanda m.2 desteği yok
K olanda var
Ne ağlamasından bahsediyosun tek tek toplamak karlı demişsin bende topla dedim burdan ağlayan sen olmayasın toplayamadığın için ?Ne toplayacağım size ? Ne haliniz varsa görün arkadaşlar. Alın alın çok iyi sistem. Umrumda değilsiniz.
Sistemi eleştirince hemen ağlıyorsunuz "yaa anne hayır ama ona kötü diyemez ben çok beyendimm."