Basmama sorunu yok.hacım bu klavyeyi uzun süreli kullanan varmı tuşlarda temassızlık sorunu yaşayan felan oyun tuşları özellikle basmama sorunu yaşayan oldumu rgb macrosu felan degilim düzgün çalıssın yeter
anladım reis bende gamepower saber rgb var allah belasını versin böyle klavyenin garantiye gönderdim tuşları basmamazlık yapıyordu 350 lira verdim bide garantiden geldi 1 hafta içinde gene tuşları basmamazlık yapuıyor bu klavyeyi almayı düşünüyorum artık mekanigidir ışıgıdır umrudma degil beni 1 yıl sorunsuz götürüp tuşlara bassın yeterBasmama sorunu yok.
Bir arkadaşımın elinde şuan klavye o da basmama gibi bir sorun ile karşılaşmadı.
Membrane klavyelerde pek sık rastlanan bir durum değildir basmama durumu zaten.
Genel olarak rehberde belirttiğim durumlar dışında bir sorun yok.
Sorun çıkaracağını pek düşünmüyorum ama ışık konusunda bilginiz olsun rehberde belirttiğim üzere ışıklar klavyedeki tuşlardan gelmiyor genel alttan bir aydınlatmaya sahip ve bu aydınlatma gece tuşları seçememenize sebep olabilir.anladım reis bende gamepower saber rgb var allah belasını versin böyle klavyenin garantiye gönderdim tuşları basmamazlık yapıyordu 350 lira verdim bide garantiden geldi 1 hafta içinde gene tuşları basmamazlık yapuıyor bu klavyeyi almayı düşünüyorum artık mekanigidir ışıgıdır umrudma degil beni 1 yıl sorunsuz götürüp tuşlara bassın yeter
o sorun degil reis ben knight online oyuncusu oldugum için her tuşu yalayıp yuttuk hepsinin yeri ezberimde yeterki tuşa basarken sorun olmasın 1 kere bastıgım tuşa 10 kere basmak zorunda kalmayimSorun çıkaracağını pek düşünmüyorum ama ışık konusunda bilginiz olsun rehberde belirttiğim üzere ışıklar klavyedeki tuşlardan gelmiyor genel alttan bir aydınlatmaya sahip ve bu aydınlatma gece tuşları seçememenize sebep olabilir.
Diğer alternatiflere örnek verebilir misin?Klavyeyi elden çıkaralı çok oldu,klavye fiyat avantajı olursa benim aldığım gibi alınabilir ama şu anki fiyatına daha iyi alternatifleri var.
Hocam bilgili birine benziyorsunuz 125/130TL olarak alternatif ne önerirsiniz.Klavyeyi elden çıkaralı çok oldu,klavye fiyat avantajı olursa benim aldığım gibi alınabilir ama şu anki fiyatına daha iyi alternatifleri var.
Şuan 140 lira . 50 lira artmış.
valla 2 3 ay oldu şuanlık bi sorun yok memnunumHocam bu klavyeyi almayı düşünüyorum.
Memnun musunuz