- Reaksiyon skoru
- 97
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok kanka tüm hesaplarda öyle keşke giriş yapsaydın hesabına 13 tl 13 tldir xdyeni hesaplarda öyle bende başka hesap kurmayayım dedim 213.98 TL ye aldım
yok kanka tüm hesaplarda öyle keşke giriş yapsaydın hesabına 13 tl 13 tldir xdyeni hesaplarda öyle bende başka hesap kurmayayım dedim 213.98 TL ye aldım
giriş yaptım zaten abooooooooooo hesap girmeden almışım dfbjsdlfas neyse ya g.o banayok kanka tüm hesaplarda öyle keşke giriş yapsaydın hesabına 13 TL 13 tldir xd
sağlık olsun kanka xdgiriş yaptım zaten abooooooooooo hesap girmeden almışım dfbjsdlfas neyse ya g.o bana
şöyle bi void elite, g733'de falan indirim olsa direk alcamda gelmiyor işte. bu sitenin indirimleri baya iyi oluyor ihtiyacım olsa gamepower medusayı kaçırmazdım mousede fena değilYine birkaç ürün indirime girmiş. Mousepad ve kulaklıkta gayet iyi indirim olmuş bence diğerleri de fena değil.
Yıldızlı Ãrünler
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar...www.gamemar.com
kanka discordları var oradan soruyorlar ne verelim diye bi şansını dene istersen xdşöyle bi void elite, g733'de falan indirim olsa direk alcamda gelmiyor işte. bu sitenin indirimleri baya iyi oluyor ihtiyacım olsa gamepower medusayı kaçırmazdım mousede fena değil
knk neden öyle dedinki bitek mousepad almaya değmez diğerlerinde gayette indirim varBindirim
bana da mousepad güzel geldi kankaknk neden öyle dedinki bitek mousepad almaya değmez diğerlerinde gayette indirim var
aslında kötü değilde rgb olduğu için fiyatı biraz balon onun yerine 40x40 klasse almak daha mantıklıbana da mousepad güzel geldi kanka![]()
10-20 TL İndirim Var KoşunYine birkaç ürün indirime girmiş. Mousepad ve kulaklıkta gayet iyi indirim olmuş bence diğerleri de fena değil.
Yıldızlı Ãrünler
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar...www.gamemar.com