Neler Yeni

İnceleme Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı 🎧

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Alparslan
Peki ışıkları açık iken dip ses oluyor mu? Bazıları ışıktan dolayı dip ses var demiş, ışıkları kapatınca düzeliyor diyenler de var. Muhtemelen kullanmam ışıklarını ama hazır burdasın, deneme şansın oldu mu? Ayrıca mikrofonunda çok dip ses oluyor diyenler var. Sizde nasıldı mikrofon?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Peki ışıkları açık iken dip ses oluyor mu? Bazıları ışıktan dolayı dip ses var demiş, ışıkları kapatınca düzeliyor diyenler de var. Muhtemelen kullanmam ışıklarını ama hazır burdasın, deneme şansın oldu mu? Ayrıca mikrofonunda çok dip ses oluyor diyenler var. Sizde nasıldı mikrofon?
Seste de mikrofonda da herhangi bir dip sesle karşılaşmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Emre Yeşilyurt
Sadece USB ile bağlantı sağlayabiliyor muyuz? Laptop kullanıyorumda...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Seste de mikrofonda da herhangi bir dip sesle karşılaşmadım.
usb rgb aydınlatmasını kullanmayabiliyor muyuz
ve kulaklık kafaya göre ayarlanabiliyormu
kulaklıkda ağrı yaptımı mikrofonda hiç sıkıntı yaşadın mı
cevaplarsan sevinirim almayı düşünüyorum da :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TECHNO

Son düzenleme:

umutunuz

80+
Güzel bir rehber olmuş merak etdiğim bir sorum olucak.
ben daha önceden bu kulaklığı almıştım https://www.hepsiburada.com/gameboo...ligi-gb-h8-p-HBV00000HIBXL?magaza=Hepsiburada

ve laptopda bu kulaklığı takdığımda bağzı usb ler felan bozuluyordu klayve felan çalışmıyordu sorun tamamen kulaaklıkta.
Masaüstü pc aldım ondada yaptığımda yazı hızlarını felan etkiliyordu ve kulaklığı direk çıkartdım max 15-20 saniye durdu takılı kulaklığı garantiye yollayacağım fakat Kutusu yok ne yapmam gerekli Hepsi buradadan almıştım kutusuz almıyorlar sanırım para gitdi boşa

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Herkese merhaba, bu konumda Gamenote H2016D (179₺) adlı oyuncu kulaklığının incelemesini yapacağız, bu benim ilk inceleme konum olacak, hadi başlayalım!

Kutu ve kargo:

Kulaklığın kutusu bu şekilde, gayet sade ve şık.

Alıntıyı görüntüle

Kargolama ise gayet iyiydi ve çok iyi paketlenmişti, Yurtiçi Kargo ile geldi.

Eğer alacaksanız GameGaraj'dan almanızı tavsiye ederim, cidden çok hızlı bir şekilde gönderiyorlar. Ürün, 24 saati geçmeden elime ulaştı.

Kutu içeriği:

x1 Adet Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı

Alıntıyı görüntüle

x1 Adet Havit Garanti Belgesi

Alıntıyı görüntüle

Tasarım:

Ürünün hoş bir aydınlatması var ve göz yormuyor.

Kulaklık ne çok büyük ne çok küçük, tam yeterli bir boyutta, herhangi ağrı vs. yapmadı şimdilik.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ses kalitesi:

Kulaklığın ses kalitesi beni cidden şaşırttı, bu bütçede ki bir kulaklık için gayet yeterli, basslar mükemmel.

Alıntıyı görüntüle

Mikrofon kalitesi:

Mikrofonu 179₺'lik bir kulaklık için gayet yeterli düzeyde, mikrofon testi yaptığımda herhangi bir dip ses, hışırtı olmadı.

Artı olarak kutunun içerisinden bir de pop filter çıkıyor ki bu gayet iyi hem daha şık gösteriyor hem de mikrofonu daha kaliteli yapıyor.

Alıntıyı görüntüle

Bağlantı tipi:

Bağlantı tipi olarak bir adet kulaklık, bir adet mikrofon ve RGB aydınlatma için USB kablosu bulunuyor.

Kablonun uzunluğu, 1.7 Metre.

Alıntıyı görüntüle

Kulak pedleri:

Kulak pedleri ise gayet yumuşak ve rahat, herhangi bir acıtma vs. durumu olmadı şu anlık. Ayrı olarak aydınlatmanın kulak içi tarafından da gözükmesi hoş olmuş.

Alıntıyı görüntüle

Ses tekerleği:

Kulaklığın arkasında bir adet ses tekerleği bulunuyor ve sesi kısıp, çoğaltmanıza yarıyor ve gayet kullanışlı.

Alıntıyı görüntüle

Yazılım desteği:

Gamenote H2016D adlı kulaklıkta maalesef yazılım desteği bulunmuyor.

Son sözler:

Ve bu şekilde ilk incelememin sonuna gelmiş bulunmaktayız, umarım beğenmişsinizdir. ''Alınır mı?'' diye soracak olursanız, evet 179₺ 'ye alınabilecek bir ürün. Herhangi bir sorunuz, aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz, iyi forumlar.
Elinize sağlık hocam.Başarılı bir inceleme

ReDanger

80+ Bronze
Herkese merhaba, bu konumda Gamenote H2016D (179₺) adlı oyuncu kulaklığının incelemesini yapacağız, bu benim ilk inceleme konum olacak, hadi başlayalım!

Kutu ve kargo:

Kulaklığın kutusu bu şekilde, gayet sade ve şık.

Alıntıyı görüntüle

Kargolama ise gayet iyiydi ve çok iyi paketlenmişti, Yurtiçi Kargo ile geldi.

Eğer alacaksanız GameGaraj'dan almanızı tavsiye ederim, cidden çok hızlı bir şekilde gönderiyorlar. Ürün, 24 saati geçmeden elime ulaştı.

Kutu içeriği:

x1 Adet Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı

Alıntıyı görüntüle

x1 Adet Havit Garanti Belgesi

Alıntıyı görüntüle

Tasarım:

Ürünün hoş bir aydınlatması var ve göz yormuyor.

Kulaklık ne çok büyük ne çok küçük, tam yeterli bir boyutta, herhangi ağrı vs. yapmadı şimdilik.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ses kalitesi:

Kulaklığın ses kalitesi beni cidden şaşırttı, bu bütçede ki bir kulaklık için gayet yeterli, basslar mükemmel.

Alıntıyı görüntüle

Mikrofon kalitesi:

Mikrofonu 179₺'lik bir kulaklık için gayet yeterli düzeyde, mikrofon testi yaptığımda herhangi bir dip ses, hışırtı olmadı.

Artı olarak kutunun içerisinden bir de pop filter çıkıyor ki bu gayet iyi hem daha şık gösteriyor hem de mikrofonu daha kaliteli yapıyor.

Alıntıyı görüntüle

Bağlantı tipi:

Bağlantı tipi olarak bir adet kulaklık, bir adet mikrofon ve RGB aydınlatma için USB kablosu bulunuyor.

Kablonun uzunluğu, 1.7 Metre.

Alıntıyı görüntüle

Kulak pedleri:

Kulak pedleri ise gayet yumuşak ve rahat, herhangi bir acıtma vs. durumu olmadı şu anlık. Ayrı olarak aydınlatmanın kulak içi tarafından da gözükmesi hoş olmuş.

Alıntıyı görüntüle

Ses tekerleği:

Kulaklığın arkasında bir adet ses tekerleği bulunuyor ve sesi kısıp, çoğaltmanıza yarıyor ve gayet kullanışlı.

Alıntıyı görüntüle

Yazılım desteği:

Gamenote H2016D adlı kulaklıkta maalesef yazılım desteği bulunmuyor.

Son sözler:

Ve bu şekilde ilk incelememin sonuna gelmiş bulunmaktayız, umarım beğenmişsinizdir. ''Alınır mı?'' diye soracak olursanız, evet 179₺ 'ye alınabilecek bir ürün. Herhangi bir sorunuz, aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz, iyi forumlar.
şu ana kadar kullandığı zamanda kulaklıkdane gibi sıkıntılar yaşadın?(acıtma vs.)

kamyoncu36

80+ Bronze
:sick::sick: Kötü bir kulaklık kısaca. O bütçeye sharkoon'un giriş seviyesi kulaklıkları var daha iyi.

Jaja50

80+ Silver
şu ana kadar kullandığı zamanda kulaklıkdane gibi sıkıntılar yaşadın?(acıtma vs.)
Açıkçası çok fazla takınca ve bol takmayınca bi tık acıtma oldu bende.

@TECHNO
RGB kullanmak istemiyorsan usb takmaman yeterli.

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Öncelikle çok güzel inceleme olmuş daha yeni gördüm :D.Uzun kullanım testi de yapar mısınız?Veya şimdiye kadar pedlerde bir aşınma vs. oldu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom